Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Εφτάψυχος Εδεσσαϊκός σπουδαίο τρίποντο παραμονής

Μεγάλη νικη του Εδεσσαϊκού

Αμφίροπη αναμέτρηση έγινε στο Ριζάρι, όπου ο ψυχωμένος Εδεσσαϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 του ΑΟ Χανιώτης και πλέον αναπνέει κανονικά και είναι κοντά στην παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Έγινε μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να κυνηγούν με πείσμα την νίκη, που τελικά χαμογέλασε στον ανεβασμένο τελευταία Εδεσσαικό που δείχνει αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του.


Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στα πρώτα 60’ είχαν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να κλειδώσουν την νίκη, καθώς πέρα από το νικητήριο τέρμα που πέτυχε στο 27’ ο Δημήτρης Μεληκιώτης, είχαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο τελευταίο ημίωρο και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Μητρόπουλος, Μουρατίδης (Ημαθίας)


Οι συνθέσεις:

Εδεσσαικός: (Α. Κούρτογλου)
Δομουκτσίδης, Μαγγίζης, (75’ Στογιαννίδης), Μωυσίδης, Λυρτζής, Αναστασιάδης, Ξανθόπουλος, Κεσίδης, Χατζάρας, (80’ Μίσκος), Ιωάννου, Σαμαράς, (65’ Μαντώς), Μεληκιώτης.

ΑΟ Χανιώτης: (Β. Μπούρκας-Τ. Δούμας)
Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, (88’ Τσινίκαλης), Τρόκας, (74’ Καραγιάννης), Χατζηκούρτης, Σάιμπερτ, (55’ Φούσκας), Κουτσικοβαγγέλης, Πολύζος, Μπαλικτσής, (88’ Τότσκα), Τοπούζης, Χατζής, (55’ Κανάνι), Αναγνώστης.





2 σχόλια:

  1. Τελείωσε ο Εδεσσαϊκός. Θα τερματίσει 8ος με 38 β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, αλλά και τώρα πέφτει ως χειρότερος 9ος.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365