Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/3 Κριός 

Σήμερα είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη, γι’ αυτό περίμενε να βιώσεις μια έντονη μέρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για οικείες εμπειρίες.
Όμως ακόμη και οι πιο στενές σχέσεις σου μπορούν να αμαυρωθούν, από διαφωνίες ή άλλες πηγές έντασης. Για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον, παραδέξου την ευπάθειά σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Συνήθως αργείς να θυμώσεις, αλλά όταν συμβαίνει.. χάνονται όλοι από μπροστά σου. Αυτή είναι μια από εκείνες τις μέρες που ίσως χρειαστεί να ελέγξεις την ψυχραιμία σου.
Η ένταση με έναν φίλο ή έναν συνάδελφο θα μπορούσε να σε πεισμώσει, αλλά φρόντισε να λειτουργήσεις ενάντια σ’ αυτή την επιθυμία. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη.  

ζώδια σήμερα 13/03 Δευτέρα δίδυμοι

Θα παρατηρήσεις πολύ μελόδραμα γύρω σου σήμερα. Τα συναισθήματα πολλών είναι πιο έντονα από το συνηθισμένο, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις – ακόμα και κωμικές! Φυσικά, το να αντιμετωπίζεις με χιούμορ κάθε κατάσταση, είναι μία από τις φυσικές σου ικανότητες. Κάνε ό,τι μπορείς για να το διατηρήσεις, αν κάποιος στο περιβάλλον σου είναι υπερβολικά δραματικός.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πέρασε χρόνο σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Επικρατεί πολλή ευαισθησία μέσα σου, αλλά και γύρω σου. Αν είσαι σπίτι και περιτριγυρίζεσαι από αγαπημένα πρόσωπα, είναι πράγματι πολύτιμο. Αν βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι ή τους αγαπημένους σου, έλα σε επαφή μαζί τους με κάποιον άλλο τρόπο. Το σημαντικό είναι να επιβεβαιώσεις τον δεσμό σας.

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι από τη φύση σου παθιασμένη και σήμερα η εσωτερική σου φωτιά φλέγεται! Το αν αυτό είναι καλό ή κακό, εξαρτάται από σένα. Σε τελική ανάλυση, υπάρχουν μερικές υπέροχες εκφράσεις πάθους… όπως να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί ο θυμός, είναι η άλλη μορφή πάθους. Αν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σου, ενημέρωσέ τον ήρεμα.. αντί να τον επικρίνεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο. Εναλλακτικά, η μέρα είναι καλή για να συνδεθείς με τον εαυτό σου, μέσω μιας διαδικασίας που θεωρείς χρήσιμη. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την αποκάλυψη της ειλικρίνειας και του συναισθήματός μέσα σου. Και μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για σένα. Παρότι είσαι ένα πολύ λογικό πλάσμα, η μέρα έχει να κάνει με το συναίσθημα. 

ζώδια σήμερα 13/03 Δευτέρα ζυγός

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτογνωσία. Όμως θα γίνει μέσω μιας διαδικασίας που δεν θα επέλεγες – αν είχες δικαίωμα επιλογής. Δεν είναι μια κατάσταση, που κοιτάζοντας πίσω θα νιώσεις ευγνωμοσύνη που τη βίωσες. Όμως μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής, είναι και οι πιο έντονες! Και η σημερινή επιρροή προσφέρεται γι’ αυτή τη δυναμική. Να είσαι γενναία και να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η ζωή θα μπορούσε να γίνει λίγο έντονη σήμερα. Αν αυτή τη στιγμή νιώθεις αγάπη κι εσωτερική δύναμη, αυτή θα είναι μια μέρα βαθιάς χαράς για τα δώρα που σου έφερε η ζωή. Αν όμως οι δύσκολες καταστάσεις πυροδοτήσουν συναισθήματα ζήλιας ή εκνευρισμού, τότε θα προκύψουν αντιπαραθέσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πρόσεξε πώς εκφράζεσαι.

ζώδια σήμερα τοξότης

Συνήθως η εστίασή σου είναι ευρεία ή και διασκορπισμένη. Όμως σήμερα θα είναι πολύ πιο εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Εκμεταλλεύσου αυτή την επιρροή όσο διαρκεί! Ασχολήσου με ένα θέμα της επιλογής σου. Ερεύνησέ το. Τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μην το αποφύγεις.. αντιμετώπισέ το. Κάτι θα μάθεις για τον εαυτό σου, στη διαδικασία.  

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα η ζωή προσφέρει ιδιαίτερα έντονες συναισθηματικά εμπειρίες. Ό,τι κι κάνεις… από τη σκληρή δουλειά μέχρι τις αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, θα είναι γεμάτο από σημαντικά μαθήματα που πρέπει να αντλήσεις. Απόλαυσέ το. Οι ευκαιρίες για μεγαλύτερη αυτογνωσία πρέπει πάντα να αξιοποιούνται, ακόμα κι αν είναι απροσδόκητες. 

ζώδια σήμερα 13/03 Δευτέρα υδροχόος

Η τρέχουσα επιρροή θα μπορούσε πραγματικά να αυξήσει το πείσμα και την επιμονή σου σήμερα! Είτε προσπαθείς να συνδεθείς με το ταίρι σου, να εργαστείς με μια ομάδα ή απλά να μάθεις κάτι καινούργιο… το να είσαι ξεροκέφαλη, δεν βοηθάει. Αν νιώθεις ένταση, πάρε μερικές βαθιές ανάσες. Κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να χαλαρώσεις.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα, θα εμβαθύνεις σε ένα περίπλοκο πρόβλημα. Η διαδικασία ανάπτυξης της αυτογνωσίας, δεν σου είναι επώδυνη. Στην πραγματικότητα είναι αποκαλυπτική, ακόμα κι αν πρέπει να αντιμετωπίσεις κάτι προκλητικό… για τις συνήθειες σου, τον εαυτό σου ή τη σχέση σου. Αυτή είναι μια εμπειρία κάθαρσης. Θα τα βγάλεις πέρα μια χαρά και θα νιώσεις πιο υγιής και πιο ολοκληρωμένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365