Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Όσα φέρνει ο Καρατζόβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Το λοιπόν κυρίες και κύριοι καλημέρα και καλό ΣΚ.


Άπαντες ασχολούνται με το σούπερ ντέρμπι της Α1 αλλά, τεράστιο το ενδιαφέρον για την 2η και 3η θέση, της τελικής κατάταξης της Α Ερασιτεχνικής.


Το πριγκηποπουλο από τον κάμπο κάνει τα σχέδια για του χρόνου και καλώς πράττει, διότι και έχει και μπορεί και δικαιούται.


Ο μεγάλος τζερτζελες είναι η 2η και 3η θέση, δηλαδης αυτός που θα βγει απευθείας και ο 3ος που πολλοί παρακαλούν, ο campione A1 να βγει από τα μπαραζια στην Γ. Στα κοντινά μοναστήρια πάνε φουλ οι λαμπάδες!!!


Αύριο έχουμε το εκλεκτό ντέρμπι Seva- Doxa Fes. Αν έρθει άσσος τότε φινιτο λα μουσικά και οι γηπεδούχοι λένε καλημέρα Α1. Εδώ να σταθώ και να τονίσω, κυρίες και κύριοι ότι η 2η με 49-50 β. καπαρωνεται.


Αν το ντέρμπι έρθει Χ2 τότε, οι αρραβωνιαστικοι γίνονται τέσσερις.


Οι τρεις του Kommunale της Σκύδρας συν το Litovoi.


Το Litovoi είναι σε πιο δυσκολη θέση αλλά έχει και ένα ατού. Έχει ένα ματσάκι επιπλεον διότι έχει κάνει το ρεπω του.


Με μια λεπτομερή ματια που έριξα συν την γνώμη του μάγου από το Γαζωρο, λέω τώρα, η θέση της ελπίδας και προσμονής, απαιτεί 45+ πονταλακια.

Τέλος υπάρχει και ένα άλλο θεματακι. Η ομάδα των καταρρακτών τι θα κάνει; 


Μακάρι δια το ποδόσφαιρο της Πέλλας να σωθεί. Κοντά στον Εδεσσαϊκό, που θέλει την 8η θέση, σκέφτονται το γλέντι και ο 10ος της Α. 


Άλλο να φουνταρουν τρεις και άλλο τέσσερις. 


Δεν σας βάζω δύσκολα αλλά σκεφτείτε το.


Η ουσία είναι ότι οι φιλόδοξοι γαμπροί θα πρέπει και επιβάλλεται το 46-49.


Πιστεύω αγαπητές μπαλλαδοφατσες να σας κούρασα ευχάριστα και καλό ΣΚ.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365