Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Μπήκαν χρήματα στα ταμεία των σωματείων από την ΓΓΑ

Από χθες το απόγευμα

Μπήκαν τα λεφτά από τις επιχορηγήσεις της ΓΓΑ  στα ταμεία των ερασιτεχνικών σωματείων που περίμεναν πως και πως αυτή την οικονομική ενίσχυση, για να μπαλώσουν κάποιες τρύπες των εξόδων τους.

Από χθες το απόγευμα και μετά στους λογαριασμούς των νόμιμων σωματείων που είχαν δηλωθεί άρχισαν να φαίνονται τα χρήματα, ενώ σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα πιστωθούν και στα υπόλοιπα σωματεία.

3 σχόλια:

  1. Αυτό πρέπει να φανεί και στους λογαριασμούς των παικτών που μένουν απλήρωτοι γιατί οι κύριοι Αυγενακης Μαρινάκης καί ΣΙΑ δεν γουστάρουν τον Λεουτσακο???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα οικονομισαν Μαρινακης Ιβαν και όλοι οι όμοιοι τούς για την σούπερ λιγκ 2 ψυχούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν πει μάλλον αυτός ο κύριος των Χανίων είπε ότι θα έβρισκε 150 χιλιάδες για κάθε ΠΑΕ της σούπερ λιγκ 2 έπειτα κατέβηκαν στα 130 και τώρα διάβασα 120 χιλιάρικα τελικά τί ισχύει πάλι στα παζάρια????????

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365