Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Μοιρασιά στην Όρμα

Σπουδαία αναμέτρηση

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Όρμα, όπου ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος και η Δόξα Μελισσίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς πάντως να απειλούν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που ήταν αλάνθαστοι αμυντικά, η ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ένα αποτέλεσμα που άφησε μια πικρία στους γηπεδούχους που πίστεψαν στην νίκη, αλλά ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα και σε μια ξαφνική αντεπίθεση άνοιξαν το σκορ στο 80’ με πλασέ του Νεντιάλκοφ που έγραψε το 1-0, ωστόσο στο 90’+3’ ένα μακρινό δυνατό σουτ του Τζήμα αιφνιδίασε τον Τσεντεμίδη που βρήκε την μπάλα, αλλά όχι όπως έπρεπε κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για να γίνει το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Ηλίας, Τσαλκάνης.


Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Τσεντεμίδης, Σατζάκης, (62’ Νεντιάλκοφ), Τανούρης, Νάνος Ν., Παναγιωτίδης, Μποζίνης, (80’ Μπαγκής), Γώγος, Αδραμάνης, Μπίτσας, Νάνος Γ., (62’ Μάρκου Μ.), Αβραμίδης, (74’ Σαββίδης).


Δόξα: ( Γιάννης Σερέτης)

Ποιμενίδης, Θεοδωρούδης, (86’ Δεληδιαμαντής), Πισμισάκης Ι., Κελέσης, (69’ Χατζηδάκης),  Ξανθόπουλος, Ασλανίδης, Καραγκιαούρης, (69’ Πισμισάκης Α.), Καμπάνης, Χατζηχρήστος, Γκότσης, Τζήμας.

3 σχόλια:

  1. Σε δύο τρία χρόνια η Α1 θα είναι μόνο με ομάδες από την περιοχή των Γιαννιτσών.
    Τι σημαίνει τούτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με για σας με χαρα σας..δεν θα ξερουν ποιον να υποστηριξουν οι διατητες....χαχαχχαααχα

      Διαγραφή
  2. Ντεκο αλάνι λίγο ποιο έξυπνα να επεζες θα ήσουν άνετα γ εθνική ξέρεις πολλά κιλά μπάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365