Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Λύση εκ των έσω για τον πάγκο στον ΑΣ Γιαννιτσά;

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον σύλλογο
Σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης την δεδομένη χρονική στιγμή,  όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σταύρου Κωστογλίδη κινείται ο ΑΣ Γιαννιτσά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η λύση δεν αποκλείεται να δοθεί εκ των έσω, με την αναβάθμιση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Λευτέρη Δουλκερίδη σε ρόλο τεχνικού, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν που διανύουμε.

Κατά τα άλλα εντός των προσεχών ημερών η διοίκηση του Νίκου Παπουρτζή, αναμένεται να προχωρήσει στην τακτοποίηση των παικτών, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται  περί μη πληρωμής των παικτών.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον σύλλογο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν παντού λύσεις και ο ΑΣ Γιαννιτσά θα ορθοποδήσει με στόχο την αξιοπρεπή παρουσία μέχρι το τέλος της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1.

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω και συμπάσχω στο πρόβλημα σου. Μόνο ένα άτομο που έχει πρόβλημα κατανόησης, άρθρωσης λέξεων και έλλειψης στοιχειώδους συντακτικού θα μπορούσε να γράψει ένα «χαχαχαχα».
      Υ.Γ.: Σε πονάνε και σε τσούζουν τα Γιαννιτσά, ανύπαρκτε και τιποτένιε της φάπας και της ξάπλας.

      Διαγραφή
  2. Το είπα και το ξαναλέω: Το καλοκαίρι έρχεται συγχώνευση στα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήρανε προίκα από την αναγέννηση 100 παιδιά στης ακαδημίες μαζί με τους γυμναστές και 20 παιδιά στην πρώτη ομάδα.σημερα δεν υπάρχει Ακαδημία αλλά ούτε ομάδα. είστε ακόμα εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κύριοι.αυτή η ομάδα πλέον την τελείωσαν . Μόνο ο Τεο θα μπορούσε να την ξανά αναστήσει αν την έπαιρνε ξανά στα χέρια του. Φυσικά δεν γνωρίζω κατά ποσό θα το ήθελε να το κάνει, μιας και άλλαξε σελίδα και είναι στον Εθνικό Γιαννιτσων με τον Ατματζίδη Σαββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365