Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Έρχεται «βουτιά» του υδραργύρου: Πού θα ρίξει «μπόρες χιονιού»

Η νέα πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον καιρό του Σαββατοκύριακου, ενώ φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η «βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες: 


Η νέα πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3, ο Σάκης Αρναούτογλου περιέγραψε πώς θα φτάσει στην χώρα μας το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα κορυφωθεί την ερχόμενη Δεύτερα.


Όπως ανέφερε, την Παρασκευή θα υπάρξουν βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και τη βορειοδυτική Στερεά, ωστόσο για το Σάββατο που τα προγνωστικά μοντέλα έδειχναν σημαντικές βροχές, τελικά αυτό δεν θα συμβεί!


Αντίθετα, το Σάββατο δεν θα υπάρξουν τόσο σημαντικές βροχές, αλλά ο καιρός θα είναι άστατος στη βόρεια Ελλάδα, ενώ στα δυτικά της χώρας θα υπάρξουν πιο έντονα φαινόμενα και θα σημειωθούν κάποιες μπόρες χιονιού (στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας).


Η θερμοκρασία Παρασκευή και Σάββατο θα φτάσει σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας ακόμη και στους 22 βαθμούς.


Από την Κυριακή (12/3) οι άνεμοι θα γίνουν βόρειοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ τη Δευτέρα (13/3) οι βοριάδες θα φτάνουν και τα 8 Μποφόρ με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 13 με 14 βαθμούς.


Όσο για την εξέλιξη του καιρού, αναμένονται εναλλαγές με θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα, αλλά και για αξιόλογες βροχές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365