Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Σοβαρός τραυματισμός για τον Άκη Συμεωνίδη του Ορφέα Ριζαρίου

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του γκολκήπερ του Ορφέα Ριζαρίου, Άκη Συμεωνίδη που σε μια προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σε επιθετική ενέργεια των αντιπάλων, υπέστη σοβαρό τραυματισμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Κάταγμα βραχίονα έδειξε η διάγνωση και δυστυχώς για τον αθλητή μάλλον θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα:

«Περαστικά στον φύλακα της εστίας μας  Άκης Συμεωνίδης που στον σημερινό αγώνα με τους Γαλατάδες σε μία σωτήρια επέμβαση στο 20 λεπτό  του αγώνα έπαθε κάταγμα στον βραχίονα και ήδη νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Περαστικά Άκη,  γρήγορα σιδερένιος . Όλη η ομάδα είναι δίπλα σου και σου χαρίζουμε την σημερινή νίκη !!!!»

Περαστικά και σιδερένιος να επιστρέψει στα γήπεδα από την ομάδα του Aridaia 365.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365