Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Δείτε τους ορισμούς
Δείτε τους ορισμούς:








4 σχόλια:

  1. Αν ειν α δυνατοννν.....δεν ειμαστε καλα τα υποδομων το σαββατο ποδοσφαιρο θα παιζουν η θα κανουν παρελαση τι να πω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, καλησπέρα. Αξιόλογη αγωνιστική με grante games σε όλες τις κατηγορίες.
    Βέβαια το σόου των ημερών είναι η ένσταση. Τόσο βάθος δόθηκε σ' αυτήν που τελικά θα έρθει να την εκδικάσει ο περίφημος Ιταλός αθλητικός δικαστής, ο κύριος Μπαρμπε ( μαέστρος σε τέτοιες υποθέσεις στην δεκαετία του '90).
    Πάμε τώρα στο topkata de la Pella.
    Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς αλλά εγώ δίνω ιδιαιτερότητα στα εξής ματς.
    1. Το ντέρμπι του φουντου στην Δ. Αλμωπία. Τα Μεγαλεξανδρακια στην κόντρα. Ο νικητής ελπίζει, ο χαμένος βγάζει εισητηρια για Ζάλογγο.

    Ελπις- Άρης του τριγώνου. Ελπίζουν οι πρωτευουσιανοι και με 6 στα 8, όπως λένε ντε, πάνε για σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι και στο άκουσμα της απόφασης, επιδιώκουν στο τρίποντο για κάτι πιο εκλεκτο.
    Αν είχε στοίχημα, Likostome και Ethnik of Tsali, θα πόνταρα ένα 50ευρω στα διπλά.
    Την Κυριακή στο γήπεδο των ανέμων, το ντέρμπι ελπίδας για το Κόνφερενς, Messia sity έναντι Litovoi. Απέμειναν λίγα εισητηρια στις καθημενες, οι δε υπόλοιποι όρθιοι.
    Τέλος, η ματσαρα του ΣΚ , στο Stiva arena, εκεί που οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την απόλυτη ανατροπή. Ποια ανατροπή; Δύο νίκες επί του Αλεξανδρακια της Νέας και απ' ευθείας άνοδος στην Pella league 2.
    Καλό ξημέρωμα. Βόρειος ( νυχτερινός) Άνεμος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μία φορά ο Γιουματζίδης σφυρίζει το Λυκόστομο. Πάλι βλέπω να υπάρχουν φωνές και διαμαρτυρίες μετά την λήξη του παιχνιδιού.
    Οκ, το εμπεδώσαμε και καταλάβαμε ποια ομάδα έχει την εύνοια της ΕΠΣ Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη δεν λέγαν παλιά..?τώρα έχουμε χέρι χέρι με τον κεσισογλου το Μαυροβούνι για την Α1...συγχαρητήρια στους αρμόδιους γι αυτή την φαρσοκωμωδια στα δύσκολα ματς του Μαυροβουνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365