Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου το κρανίο που βρέθηκε στη Μαγούλα

Αυτή η εικόνα να προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα του ειδικών

Σε έναν μεσήλικα άντρα ηλικίας 40-50 ετών κι όχι στον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου, που δολοφονήθηκε το 2012 σε ηλικία 26 χρονών, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών, το κρανίο που βρέθηκε –ύστερα από έρευνα της εκπομπής του MEGA «Φως στο Τουνελ» – στην περιοχή της Μαγούλας προ μερικών ημερών.


Σύμφωνα με το anikolouli.gr, αυτή η εικόνα να προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα του ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί. Ηλικιακά οι ειδικοί μιλούν για άντρα ηλικίας 40-50χρόνων.


Οι οριστικές απαντήσεις για την ταυτότητα του ατόμου στον οποίο ανήκε το κρανίο θα δοθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσω εξέτασης DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365