Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Πώς ήρθε στην Ελλάδα η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Σμέρεβα;

Η κατάσκοπος το 2017 βρισκόταν στο Μεξικό και στα Σκόπια

Σχεδόν ταυτόχρονα με την απέλαση Ρώσων διπλωματών το 2018 έφτασε στην Ελλάδα η Ρωσίδα κατάσκοπος, Ιρίνα Σμέρεβα.


Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, η κατάσκοπος το 2017 βρισκόταν στο Μεξικό και στα Σκόπια. Μπήκε στην Ελλάδα με μεξικανικό διαβατήριο και το Δεκέμβριο του 2018 ζήτησε και πέτυχε την εγγραφή της στο δημοτολόγιο Αλεβερίου με το όνομα Μαρία Τσάλλα .Είχε μεξικάνικο διαβατήριο αλλά η μάνα της , τον πατέρα της δεν τον δήλωσε διότι δεν υπήρχε στη ζωή της. Έτσι, ισχυριζόταν, την έφερε στον κόσμο στην Ελλάδα. Αλλά πάντα, κατά τους ισχυρισμούς της, η μητέρα της ήταν Βελγίδα υπήκοος .Σε ποιο δήμο ζούσε ωστόσο η Τσάλλα πριν;


Το 2019 η Τσάλλα ζει στην Αθήνα σε κατοικία βραχυχρόνιας μίσθωσης και μαθαίνει ελληνικά σε φροντιστήριο ελληνικής γλώσσας στο Μοναστηράκι.


Στις αρχές του 2020 νοίκιασε το δυάρι στην Αρριανού  6 και άνοιξε το κατάστημα «Γαλάζιο». Σύχναζε σε στέκια με γαλλόφωνους διότι μίλαγε καλά γαλλικά γλώσσα που μιλάει και ο φίλος της στην Αθήνα.


Δύο χρόνια αργότερα, στις αρχές του 2022, πήγε ταξίδι στη Μόσχα, όπου παρέμεινε περισσότερο διάστημα -ενώ αρχίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία -επειδή είχε αρρωστήσει κατά δήλωσή της με κορονοϊό. Τον Απρίλιο του 2022 ταξίδεψε στο Παρίσι.


Τον Δεκέμβριο του 2022 έκανε την πρώτη της πρόσληψη στο «Γαλάζιο». Τον ίδιο καιρό στη Λουμπλιάνα συλλαμβάνεται ένα ζευγάρι Ρώσων Illegals και οι πληροφορίες τους φαίνεται ότι αφορούν και την ίδια .Οι πληροφορίες αυτές φτάνουν στην Αθήνα στις αρχές Ιανουαρίου .


Η Σμίρεβα ή Τσάλλα εγκατέλειψε τη χώρα μας για τη Μόσχα, μέσω κάποιου ασιατικού προορισμού, πιθανότατα της Ινδίας, στις 4 Ιανουαρίου του 2023. Λίγες ημέρες κάνει το ίδιο ο πραγματικός της σύζυγος εγκαταλείποντας τη Βραζιλία για την Μόσχα.

1 σχόλιο:

  1. Το 2017 μπήκε στην Ελλάδα με βραζιλιάνικο διαβατήριο και το 2018 γράφεται σε δημοτολόγιο??? Και μετά ανοίγει και μαγαζί??? Ποια σοβαρή χώρα δίνει τέτοια προνόμια? Γι'αυτό έχει μαζευτεί εδώ η σάρα και η μάρα και όλα τα εγκληματικά στοιχεία..... Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365