Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Ερωτήματα για την αναρρωτική που πήρε ο επιθεωρητής σταθμάρχης – Πληροφορίες ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο

Το τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται να διαλευκανθεί πολύ σύντομα

Δεν έχουν τέλος οι εξοργιστικές αποκαλύψεις την πολύνεκρη τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. 


Οι τελευταίες, επικεντρώνονται στον επιθεωρητή σταθμάρχη, τον άνθρωπο που έκανε τη λίστα με τις βάρδιες εκείνο το βράδυ. Τότε, που κατέληξε μόνο ο καινούριος σταθμάρχης στο πόστο του και φέρεται να έκανε το μοιραίο λάθος που στοίχισε 57 ζωές.


Ο επιθεωρητής σταθμάρχης λοιπόν, την επομένη της τραγωδίας, πρωί – πρωί, φέρεται να πήρε αναρρωτική άδεια ενός μήνα από κρατικό νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το LiveNews ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να μην πήγε καν στο νοσοκομείο του Βόλου! Ότι μπορεί να μην πέρασε ποτέ από τα επείγοντα, τα εξωτερικά ιατρεία και να μην εξετάστηκε καν από γιατρό!


Ωστόσο με κάποιο «μαγικό» τρόπο, πήρε άδεια ενός μήνα και μάλιστα, το -αν μη τι άλλο ύποπτο- χρονικό διάστημα: Μόλις λίγες ώρες από το δυστύχημα!


Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο γιατρός που υπέγραψε την άδεια του επιθεωρητή σταθμάρχη, πήρε… εντολή από προϊστάμενό του!


Το τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται να διαλευκανθεί πολύ σύντομα, με εντολή του ίδιου του υπουργού Υγείας.


Την ίδια ώρα, στη γειτονιά του στο Βόλο, ο ίδιος ο επόπτης είναι άφαντος. Οι γείτονες λένε ότι έχουν να τον δουν μία εβδομάδα. Βλέπουν μόνο την σύζυγο και την κόρη του.


Ο γιατρός πάντως, που υπέγραψε την αναρρωτική άδεια, στην κατάθεση που έδωσε στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ανέφερε πως ο Επιθεωρητής Σταθμάρχης τον επισκέφθηκε τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, επικαλούμενος πρόβλημα στη μέση του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σταθμάρχης δεν πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), όπου απευθύνονται όλοι οι ασθενείς για κάποιο έκτακτο πρόβλημα υγείας.


Ο γιατρός υποστηρίζει ότι εξέτασε τον Επιθεωρητή Σταθμάρχη πριν του χορηγήσει την άδεια ενός μήνα, επιμένει ωστόσο ότι λειτούργησε μετά από παραίνεση συναδέλφου του που του έκανε εξυπηρέτηση «καλή τη πίστει» και μόλις χθες, όπως λέει, συνειδητοποίησε σε ποιον έδωσε την άδεια.


Τι λένε οι πληροφορίες


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο LiveNews, τα στοιχεία μέχρι τώρα δείχνουν ότι δεν υπήρξε κάποιοι αιφνίδιο περιστατικό στην υγεία του επιθεωρητή σταθμάρχη. Να νιώσει δηλαδή κάποια αδιαθεσία και να πάει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα… Επικαλέστηκε λοιπόν αυτό το πρόβλημα στη μέση για να πάρει αυτή την άδεια, την επομένη της τραγωδίας.


Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο άνθρωπος ενδεχομένως να μην πήγε καν στο νοσοκομομείο. Έψαξε τηλεφωνικώς τον νευροχειρουργό που γνώριζε, ο οποίος με τη σειρά του, φέρεται να έδωσε εντολή μέσω τηλεφώνου σε άλλο γιατρό, να δώσει άδεια αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή σταθμάρχη.


Όλα τα παραπάνω θα διερευνηθούν μετά τη σαφέστατη εντολή του Θάνου Πλεύρη, να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά στην υπόθεση. Και αν όντως δεν υπάρχουν εξετάσεις που να αποδεικνύουν ότι ο επιθεωρητής σταθμάρχης πήγε στο νοσοκομείο να εξεταστεί, θα έχουν κυρώσεις και οι γιατροί, που θα τεθούν σε αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365