Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Αδιανόητη καταγγελία για Τέμπη: «Υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης στη Λάρισα, έφυγε και πήγε σπίτι του»

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει τις οικογένειες 8 θυμάτων και 2 τραυματιών

Συνέχεια στις καταγγελίες για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, όπου συγκρούστηκαν μετωπικά δύο τρένα στα Τέμπη έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέφερε ότι σε εκείνη τη βάρδια υπήρχαν δύο σταθμάρχες με τον έναν από αυτούς να φεύγει νωρίτερα.


Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει τις οικογένειες 8 θυμάτων και 2 τραυματιών, μεταξύ αυτών και την οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης του από την Καλαμπάκα.


Ο κ. Κούγιας προχώρησε σε μία αδιανόητη καταγγελία για το τι γινόταν στο σταθμαρχείο της Λάρισας, λίγο πριν σημειωθεί η σύγκρουση του τρένου με την εμπορική αμαξοστοιχία.


Ειδικότερα, ανέφερε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει, σε εκείνη τη βάρδια βρίσκονταν δύο σταθμάρχες στη Λάρισα. Μάλιστα, όπως είπε στο Mega, στο σημείο, όταν άλλαζαν τα κλειδιά θα έπρεπε να βρίσκεται και ο άλλος σταθμάρχης, ωστόσο είχε φύγει νωρίτερα για το σπίτι του. «Αυτός έφυγε 22:00 η ώρα για το σπίτι του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.


Σε ερώτηση για το αν αυτό που έκανε ο δεύτερος σταθμάρχης ήταν παράτυπο, αν βέβαια ισχύει, απάντησε: «Αυτό ακριβώς, και εγώ σήμερα το έμαθα, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό».


Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρεθεί και ο δεύτερος σταθμάρχης στη θέση του κατηγορούμενου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Δεν θέλω να προβλέψω, καθώς σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».


Στη συνέχεια, τόνισε ότι «τώρα παραδίδονται πιστοποιητικά θανάτου», αυτό είναι σημαντικό καθώς χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί στην υπόθεση ως διάδικος.


Παράλληλα, εξήρε την αυτοθυσία των νεαρών, που βοήθησαν τους συνανθρώπους τους να βγουν από το τρένο. 


«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βρει ένα ένα αυτά τα παιδιά και να τα επιβραβεύσει. Η ΠτΔ στη γιορτή της Δημοκρατίας που γίνεται κάθε χρόνο ή σε μία ειδική τελετή θα πρέπει να απονείμει σε αυτούς τους ήρωες αυτό που τους αξίζει», είπε μεταξύ άλλων.

1 σχόλιο:

  1. Ελληνικό δημόσιο, ότι θέλει κάνει ο καθένας κάνεις δεν ελέγχει κανέναν ήμαστε κατά τα άλλα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365