Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Πήρε προβάδισμα για θέση στα Κύπελλα Ευρώπης ο Αερωπός με νίκη επί της Δράμας

Ο Αερωπός έχει το προβάδισμα για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Τους 20 πόντους έφθασε ο Αερωπός που επιβλήθηκε στην Εδεσσα με 31-27 της Δράμας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ η ηττημένη έμεινε στους 19 βαθμούς, με τον Δούκα στους 18.


Οπως σήμερα διαμορφώνεται η κατάσταση, ο Αερωπός έχει το προβάδισμα για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Μποκάρεφ και Κωστακίδης σημείωσαν 9 και 7 γκολ αντίστοιχα για τον Αερωπό ενώ ο Τόσκας πέτυχε 9 τέρματα για τους φιλοξενούμενους.


Στην τελευταία αγωνιστική ο Αερωπός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό Ν.Φ., ενώ η Δράμα θα υποδεχθεί τον Διομήδη Άργους.


Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-13 (ημίχρονο), 12-16, 17-17, 19-18, 22-22, 25-25, 31-27.


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  (Τούτσης): Κωστακίδης 7, Τσέλιος 1, Γιοβάνοβιτς 2, Μήγγας 2, Τοτίδης, Κράλλης 4, Σεμεντσένκο, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 1, Μποκάρεφ 9, Γιαννούσης, Μπούλκιν 5, Γεωργαλής, Παπαγιάννης, Μαυροδουλάκης, Μαρίνος.


ΔΡΑΜΑ 1986  (Βαλαβάνης): Μωραΐτης 3, Λαστσάκου 2, Χαϊτίδης, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 9, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Ντάκαρης, Δεμερτζίδης, Μπάρμπας, Παπαγεωργίου 4, Ζιβούλοβιτς, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 3.


Διαιτητές: Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 5-7. Κόκκινη: Μωραΐτης (55:59 - τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 3/2 - 3/2


Πηγή: greekhandball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365