Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ρομά προσπάθησε να βιάσει ανήλικο αγοράκι

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Τα χειρότερα φέρεται πως απέτρεψε εργαζόμενη στην καθαριότητα σχολικής μονάδας της πόλης του Αγρινίου καθώς είδε έναν νεαρό να αυτοϊκανοποιείται και να προσεγγίζει ένα ανήλικο αγόρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έλαβε χώρα σε εγκαταλελειμμένο δημόσιο χώρο. Η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, προσήγαγαν έναν 25χρονο Ρομά ο οποίος τελικά συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου.

1 σχόλιο:

  1. Μετά μιλούν για ρατσισμό αλήθεια που είναι τώρα όλοι αυτοί οι λαληστατοι δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες Ρομά όπου για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη έβγαιναν συνεχώς στα κανάλια και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό τώρα αλλά κι'αλλά όπου κλέβουν και παρανομουν συνεχώς, μία ακόμα παρατήρηση τον χαλκό που κλέβουν από τους σιδηροδρόμους και την ΔΕΗ ποιοί είναι??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365