Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

“Θα ξανασυναντηθούμε”- Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συζύγου της Αθηνάς που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Διαβάστε όσα έγραψε
Ο σύζυγος της Αθηνάς η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρό παιχνίδι του έπαιξε η μοίρα.

Η αγαπημένη του δεν είναι πια στη ζωή και ο ίδιος προσπαθεί να βρει δυνάμεις για να σταθεί στα πόδια του.

Η ανάρτηση που έκανε στα social media ραγίζει καρδιές. Ο ίδιος επέλεξε να κοινοποιήσει και μία φωτογραφία της άτυχης Αθηνάς.

Διαβάστε όσα έγραψε:

“Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για εμένα εισαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρηστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρηστο μας όπως εσυ ήθελες , δεν θα σου πω αντίο αλλα Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σαγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365