Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας: Αναβολή αγώνα, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα

Στο ίδιο έργο θεατές

Το είδαμε και αυτό στην Ελλάδα των θαυμάτων του 2023, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας όποτε ο καιρός είναι βροχερός δεν μπορεί να φιλοξενήσει καμία δραστηριότητα αφού στάζει νερό και ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για παιχνίδια.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση μπάσκετ ΦΟ Αριδαίας - Εργόναθλος Πολυκάστρου, ωστόσο οι δύο ομάδες βλέποντας το ίδιο χάλι αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν παρέα στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας όπου τελικά έγινε το παιχνίδι.

Οι πολίτες της Αλμωπίας προφανώς και δεν αξίζουν τέτοιας μεταχείρησης, από τις αρμόδιες τοπικές αρχές που δείχνουν αδιαφορία σε ένα θέμα που ταλανίζει τις ομάδες εδώ και πολύ καιρό.

2 σχόλια:

  1. Έξω ψιχαλιζει μέσα βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία παρατήρηση που σαν φίλαθλος του κάθε αθλήματος θα παρακαλούσα να γίνει κάτι τέλος πάντων με αυτή την έρημη σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου είναι ξευτιλα να στάζει η σκεπή τόσο καιρό και να μην έχει επισκευαστεί ακόμα, κύριε δήμαρχε κάντε κάτι γιατί δίνετε αφορμές να σας κατηγορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365