Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 15/3 Κριός 

Μην φοβηθείς να μοιραστείς μια άποψη, ακόμα κι αν πιστεύεις πως δεν θα είναι δημοφιλής. Οι απόψεις ή οι προτάσεις που συναντούν αντίσταση μπορεί να οφείλονται στο ότι άλλοι γνωρίζουν κατά βάθος, πως έχεις δίκιο.
Τα εμπόδια δεν σημαίνουν απαραίτητα απόρριψη. Φυσικά, πολλά θα ήταν πιο απλά αν οι άλλοι κατανοούσαν και αποδέχονταν την άποψή σου. Όμως έχεις δίκιο και είναι σωστό να πεις τα πράγματα με τ’ όνομά τους. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα θελήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα. Θεωρητικά, ένα βήμα μπορεί να φαίνεται εύκολο, ωστόσο θα είναι δελεαστικό να διατηρήσεις τη φωτιά μόλις δεις τι εμπλέκεται ή την αναταραχή που πιθανότατα θα προκαλέσεις κάνοντάς το.
Ευτυχώς, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεις μια απόφαση ευαίσθητη στο χρόνο. Ο χρόνος φαίνεται να είναι με το μέρος σου για να μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά το σχέδιο δράσης σου – και τις επιπτώσεις.  

ζώδια σήμερα 15/03 Τετάρτη δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάτι μόνη σου, ενώ θα προτιμούσες να έχεις υποστήριξη. Όμως αντί να αγανακτείς για το πώς ή γιατί κάτι στηρίζεται αποκλειστικά στους ώμους σου, εστίασε στην χαρά που θα νιώσεις, αν ολοκληρώσεις κάτι. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία – που πιθανόν να ωφελήσει και τους άλλους εκτός από εσένα – θα είναι επίσης δικό σου κατόρθωμα.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το παρελθόν δεν είναι ένας αξιόπιστος οδηγός για το παρόν ή το μέλλον, όταν πρόκειται για μια σημαντική σχέση ή συμμαχία. Κι αυτό επειδή μπορεί να βάλεις εμπόδια σε μια συνεργασία, που θα έπρεπε να ενισχύσεις. Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να είναι η απάντηση αν η αίσθηση του déjà vu σου δίνει έναν λόγο να προετοιμαστείς ή να παραδεχτείς ότι η ιστορία είναι αποφασισμένη να επαναληφθεί. Αυτό ήταν τότε… τώρα είναι διαφορετικά.  

ζώδια σήμερα λέων

Είναι σοφό αυτό το διάστημα να ακούς το σώμα σου. Νιώθεις εξάντληση που μπορεί να οφείλεται σε μια αίσθηση μελαγχολίας ή απάθειας που σε έχει συνεπάρει. Έλεγξε αν αυτή η ανασφάλεια οφείλεται σε κάποια αλλαγή σ’ ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Αν είναι όντως έτσι.. τότε να ξέρεις πως ο χρόνος και η υπομονή θα το γιατρέψουν.  

ζώδια σήμερα παρθένος

Αυτό που σκέφτεται κάποιος για σένα, μπορεί να είναι σημαντικό. Θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα πράγματα, αν ανησυχείς για την εντύπωση που έδωσες στο παρελθόν που τον οδήγησε να σχηματίσει μια λιγότερο θετική γνώμη. Το να ξαναχτίσεις μια γέφυρα θα μπορούσε να σε βγάλει από οποιαδήποτε αβεβαιότητα ή δυσφορία, πιο γρήγορα και πιο εύκολα από όσο πίστευες. Και ίσως αυτή σου η κίνηση, αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές κάποιου.  

ζώδια σήμερα 15/03 Τετάρτη ζυγός

Δεν θα αποφύγεις σήμερα να βάλεις στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις σου, για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο. Το σίγουρο είναι, πως οι προσπάθειές σου να κάνεις τη ζωή κάποιου άλλου πιο απλή, θα επηρεάσουν τη δική σου. Όμως θα εκπλαγείς από το πόσο μεγάλη επίδραση θα έχει η υποστήριξή σου. Πρόσφερέ την λοιπόν απλόχερα και δημιούργησε θετικό κάρμα για τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Λοιπόν, τι πιστεύεις για τη «γλώσσα του σώματος»; Αξίζει τώρα να παρακολουθήσεις το οπτικό μήνυμα που προσφέρουν τα λόγια κάποιου. Οι πράξεις του θα σου πουν μια πολύ διαφορετική ιστορία, από αυτή που λένε τα χείλη του. Αν πιστεύει πως θα σου αποσπάσει την προσοχή με όσα λέει.. μάλλον κάνει λάθος.  

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν η προσοχή και οι προσπάθειές σου διαφοροποιούνται με πολλούς τρόπους, σίγουρα θα νιώσεις απογοήτευση. Αντί όμως να αποκοπείς από τον κόσμο, σκέψου να γίνεις πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους στους οποίους δίνεις το χρόνο και την υποστήριξή σου. Δεν είσαι εγωίστρια ή μη υποστηρικτική, αν δεν ασχοληθείς με τους άλλους και αφιερώσεις αρκετό χρόνο ή προσοχή σ’ αυτά που σε ενδιαφέρουν. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ίσως είναι απαραίτητο να γίνεις πιο προσιτή απέναντι στους άλλους. Εκεί που προηγουμένως θα δίσταζες να δικτυωθείς, η σκέψη να γνωρίσεις νέα άτομα, μπορεί τώρα να σου αρέσει. Το κοινωνικό σου δίκτυο, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις.. αν υπάρχει κάτι, το οποίο θέλεις να παρουσιάσεις τους άλλους.  

ζώδια σήμερα 15/03 Τετάρτη υδροχόος

Ναι, μπορεί να είναι αγχωτικό και κουραστικό το να περιορίσεις τα έξοδά σου. Όμως είναι απαραίτητο να είσαι πιο αυστηρή με τον προϋπολογισμό σου. Η οικονομική πειθαρχία θα σε αποτρέψει από το άγχος και την ενόχληση, στο μέλλον. Φυσικά, το πόσο δημοσιονομικά περιορισμένη πρέπει να είσαι, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Όμως ακόμα και οι μικρές αλλαγές στις δαπάνες σου, μπορούν να κάνουν μια αισθητή διαφορά, σύντομα. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Δεν θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που βιώνεις ρεαλιστικά.. κι αυτό οφείλεται στην ενέργεια της ημέρας. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, για να βρεις τη λύση που θα σε οδηγήσει από μια θέση απόγνωσης, στην ανακούφιση. Αν ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι στους άλλους… μην ανησυχείς! Η γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου, δεν είναι ξεκάθαρη σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365