Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 29/3 Κριός 

Μια διαφωνία με έναν στενό φίλο ή μ’ ένα μέλος της οικογένειας, θα σε εκνευρίσει σήμερα. Αυτό το άτομο σίγουρα πιέζει τα κουμπιά σου, αλλά μην ρίξεις την αξιοπρέπειά σου για τις δραματικές ατάκες του. Δεν μπορείς να ελέγξεις τις ενέργειές του, όμως μπορείς να χειριστείς τις δικές σου αντιδράσεις.
Αν νιώσεις πως σε προσβάλει…. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς, παρά να του δώσεις μια σκληρή απάντηση που ενδεχομένως θα μετανιώσεις αργότερα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει περισσότερο σήμερα. Δεν χρειάζεται φυσικά να του δώσεις «πάσο πρόσβασης» στην ιδιωτική σου ζωή.
Αν του αποκαλύψεις όμως κάτι προσωπικό, θα έρθετε πιο κοντά. Δοκίμασε τα νερά με κάτι που είναι ακόμα αρκετά ασφαλές, για να το μοιραστείς.
Αν ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο, τότε θα μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας στενότερης σχέσης μεταξύ σας.

ζώδια σήμερα 29/03 Τετάρτη δίδυμοι

Μείνε πιστή στις αξίες σου, ακόμα κι αν κάποιες δημοφιλείς απόψεις παρασύρουν τους άλλους, προς μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση. Δεν είναι κακό να πειραματίζεσαι κάπου – κάπου… όμως δεν συμβιβάζεις την ηθική σου. Σήμερα θα διστάσεις να μιλήσεις και δεν θα υποστηρίξεις έντονα τη στάση σου. Όμως το να προσποιείσαι ότι συμφωνείς με κάτι που δεν σου ταιριάζει, μπορεί να βλάψει την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις περίπλοκες εξηγήσεις! Ένα απλό ΟΧΙ, σε καλύπτει. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν πρόκειται να αναλάβεις ευθύνες, βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει τι συνεπάγεται αυτός ο ρόλος. Είναι εύκολο να «δαγκώσεις περισσότερα από όσα μπορείς να μασήσεις» σήμερα, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη που θα δώσεις ζωή σε μια ιδέα, αλλά θα απαιτηθεί δουλειά. Βεβαιώσου για το χρονοδιάγραμμα και τους πόρους που θα έχεις διαθέσιμους συμπεριλαμβανομένων κι άλλων ατόμων που θα βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί αυτό.

ζώδια σήμερα λέων

Μην προσπαθείς να είσαι εξαιρετικά παραγωγική σήμερα. Το καλύτερο που θα καταφέρεις, είναι να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Κι αυτό συμβαίνει επειδή είσαι εξαντλημένη και το σώμα σου αναζητά ύπνο και ξεκούραση. Μπορείς να μαγειρέψεις το δείπνο σου στο σπίτι και μετά να κοιμηθείς στο άνετο κρεβάτι σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιζητάς την αναγνώριση. Σήμερα όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή, όταν βρίσκεσαι σε ομαδικό περιβάλλον. Να είσαι γενναιόδωρη με τα φώτα της δημοσιότητας, ενθαρρύνοντας τους πιο ήσυχους να μιλήσουν. Και μην εκνευριστείς αν δύο φίλοι σου δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή σύνδεση. Δεν κάνει τον δεσμό που μοιράζεσαι μαζί τους λιγότερο σημαντικό.

ζώδια σήμερα 29/03 Τετάρτη ζυγός

Μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις έναν απροσδόκητο ανταγωνισμό, που προσπαθεί να σε πιέσει να εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Μείνε σε εγρήγορση, ακόμα κι αν κανείς δεν σε παρακολουθεί τεχνικά. Έλα προετοιμασμένη στην συγκέντρωση, με σημειώσεις, διαφάνειες ή οποιοδήποτε υλικό θα σε κάνει να λάμψεις. Η λαμπερή προσωπικότητά σου δίνει πάντα το προβάδισμα! Όμως σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικό να υποστηρίξεις τη γοητεία σου, με αποφασιστική δράση. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Όποιος είπε, πως οι λέξεις δεν πληγώνουν, προφανώς δεν ζούσε στην ψηφιακή εποχή. Σήμερα πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που γράφεις. Το τελευταίο που θέλεις να αντιμετωπίσεις, είναι ένα κείμενο ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που δεν διατυπώνεται σωστά. Ενώ θα υπερασπιστείς δικαιολογημένα τον εαυτό σου, ο έξω κόσμος θα δει τα πράγματα διαφορετικά. Μην δίνεις σε κανέναν το δικαίωμα να σε ακυρώσει.

ζώδια σήμερα τοξότης

Προετοιμάσου για μια σπάνια εμφάνιση ζήλιας. Αντί να ζηλεύεις το ταίρι σου όμως, άφησε το φθόνο να σε κατευθύνει σε κάτι που επιθυμείς για τον εαυτό σου. Για να το εκδηλώσεις, ίσως χρειαστεί να αποκτήσεις εμπειρία – αλλά αυτό δεν θα σε φοβίσει! Γράψου σε ένα εργαστήριο, κάνε μια δωρεάν διαβούλευση με έναν ειδικό ή κατέβασε ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, για να μάθεις τα κατατόπια.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις εναλλαγές συναισθημάτων. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αποφύγεις οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν αφορούν μια προσωπική σχέση. Ίσως απαιτείς από τους άλλους να είναι υπεράνθρωποι ή νιώθεις αγανάκτηση επειδή έχεις ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά για τον εαυτό σου! Κανείς δεν μπορεί να είναι διαρκώς σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Κάνε μια παύση και άφησε τα πράγματα να αναπνεύσουν. Αυτά τα κυμαινόμενα συναισθήματα θα εξομαλυνθούν σε μια ή δύο μέρες.

ζώδια σήμερα 29/03 Τετάρτη υδροχόος

Έχεις ένα όραμα – και μάλιστα πολύ μεγάλο. Όμως κάτω από το σημερινό δύσκολο πλανητικό σκηνικό θα δυσκολευτείς να βρεις άτομα κατάλληλα, για να σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Βρες λοιπόν κάποια άτομα που θέλουν να μάθουν τις τεχνικές σου. Ο χρόνος που θα επενδύσεις διδάσκοντάς τους, θα σου λύσει τα χέρια, αργότερα. Να έχεις τον έλεγχο μέχρι οι εκπαιδευόμενοι σου να είναι έτοιμοι να «πετάξουν» μόνοι τους.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα έχεις πολλές ιδέες που θα εμφανίζονται γρήγορα στο μυαλό σου σήμερα. Δεν θα μπορείς να τις παρακολουθήσεις όλες, αλλά είναι σημαντικό να μην αφήσεις καμία να σου ξεφύγει. Αν αισθάνεσαι πως πρέπει να τις καταγράψεις, κάνε το, γιατί όλες έχουν δυνατότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365