Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Πετούσε φωτιές ο Κεραυνός Μεσιανού

Πετούσε φωτιές ο Κεραυνός Μεσιανού

Σε έναν εξ αναβολής αγώνα ο Κεραυνός Μεσιανού επικράτησε του Άρη Αμπελιών με τέρματα 6 – 0.


Ήταν ένα παιχνίδι όπου υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από τον Κεραυνό Μεσιανού, ο οποίος έπρεπε να κερδίσει για να μην μπλέξει στην ιστορία του υποβιβασμού.

Ο Άρης Αμπελιών από την άλλη δεν διεκδικεί ούτε αυτός την άνοδο, αλλά ούτε ανησυχεί μήπως και πέσει κατηγορία με τη συγκομιδή τόσων βαθμών και έναν αγώνα λιγότερο από το Μεσιανό.


Ο αγώνας ξεκίνησε με το Μεσιανό να πιέζει από το πρώτο λεπτό. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 22’ από τον Παυλίδη Νίκο ενώ στο 35’ περίπου ο Χρήστος Καρράς (Μάγκας) σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Έτσι πήγαν οι ομάδες στο ημίχρονο.

Τα άλλα τα γκολ τα πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι Δούμας αυτογκόλ, Πανταζίδης Λευτέρης, Τσολακίδης Μανώλης και Παυλίδης Νίκος ξανά.


Γενικά ο αγώνας κύλησε ήρεμα αν και ήταν σχεδόν μονόλογος, όσοι όμως βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν το απόγευμα τους.

Κάπως έτσι πρέπει να διεξάγονται όλα τα ερασιτεχνικά παιχνίδι, δίχως ασχήμιες, προσβολές και ακραίες συμπεριφορές. 

Η διαιτητική τριπλέτα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη (και μπράβο τους) αξίζει αναφοράς γιατί είναι πολύ θετικό δείγμα στα γήπεδα μας.


Η ομάδα του Άρη Αμπελιών (μια παρέα με τα καλύτερα παιδιά της κατηγορίας)  βρίσκεται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία ενώ ξεκίνησε μια φάση αναδιοργάνωσης του αγωνιστικού της προφίλ, καθώς  θέλει από τώρα να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και να μην τα αφήσει όλα  για την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι.








2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365