Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/3 Κριός 

Οι άλλοι είναι παράλογα ηλίθιοι κι εσύ δεν είσαι αυτό που θα λέγαμε υπομονετική σήμερα. Ποιος όμως θα μπορούσε να σε κατηγορήσει; Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει ή να τους πολεμήσεις ή να συνεργαστείς μαζί τους. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά σήμερα.
Μόλις βγεις από την ομίχλη του «εγώ» σου… στη φωτεινή διαύγεια της μεγάλης πραγματικότητας εκεί έξω, θα βρεις τις απαντήσεις σου. Θα σου φανεί πολύ απλό όταν το κάνεις. Ίσως θα έπρεπε να το συνηθίσεις. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Ναι έχεις σαρκικές ανάγκες και επιθυμίες- όπως και οι περισσότεροι άλλωστε ακόμα κι αν δεν μπορείς να το φανταστείς.
Ίσως να νιώθεις λίγο αβέβαιη για το πού βρίσκεσαι σήμερα με τον εραστή σου. Ίσως σου είναι δύσκολο να ρωτήσεις τι συμβαίνει, το αντικείμενο του πόθου σου.
Να είσαι ο εαυτός σου, εντάξει; Κι αν δεν συμβεί τίποτε… τότε προχώρα σε κάτι καλύτερο.

ζώδια σήμερα 10/03 Παρασκευή δίδυμοι

Σήμερα η φήμη σου προηγείται. Έχεις αυτή τη συνήθεια να δελεάζεις κάποιον και μετά να αλλάζεις «τροπάριο». Σήμερα, εστίασε περισσότερο στη στάση σου και σε όποιον σε ακούει. Δεν θέλεις να πληγώσεις κανέναν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσεις να συγχέεις τις προσδοκίες τους. Σίγουρα νιώθεις ενεργοποιημένη αφού κατέχεις αυτό το είδος δύναμης, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για να αποτρέπεις τους άλλους ποδοπατώντας την εύθραυστη καρδιά τους. Να είσαι ευγενική μαζί τους.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το να δείχνεις στους άλλους γύρω σου τι κάνεις διαφορετικά, υποστηρίζεται από το σύμπαν σήμερα. Ελκύεις τους ανθρώπους, προσθέτοντας μια μοναδική, προσωπική πινελιά.. που τραβάει την προσοχή. Αν μπορείς να υποστηρίξεις τη στάση σου με ευαισθησία ή γενναιοδωρία, ακόμα καλύτερα. Αν μάλιστα καταφέρεις κάτι ασυνήθιστο που κάνει τους άλλους να αισθάνονται ξεχωριστοί.. είσαι εγγυημένα νικήτρια σήμερα.

ζώδια σήμερα λέων

Αξίζει να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να προσεγγίσεις – ή να βρεις αν είναι απαραίτητο – ομοϊδεάτες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους. Αν μπορείς να συνδεθείς με ένα άτομο ή με άτομα που εμπιστεύεσαι για να ακούσεις τη γνώμη τους για κάποιες παλιές ιδέες ή οράματά σου, θα καταφέρεις να αποκτήσεις νέες προοπτικές. Μερικές από αυτές, σίγουρα χρειάζονται «ξεσκόνισμα»!

ζώδια σήμερα παρθένος

Μην είσαι ανυπόμονη και παρορμητική, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά και τα οικονομικά σου σήμερα. Θα σου είναι εύκολο να υποκύψεις σε μια παρόρμηση της στιγμής, αγοράζοντας κάτι ακριβό και να αναρωτιέσαι αργότερα πού ήταν το μυαλό σου όταν το αγόραζες. Επίσης πρόσεξε, γιατί κάποιος μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα ελκυστικός στην αρχή κι αργότερα να αποδειχτεί πολύ ενοχλητικός. Συνιστάται να έχεις επιπλέον φρόνηση σήμερα.

ζώδια σήμερα 10/03 Παρασκευή ζυγός

Δεν σε χορταίνουν οι άλλοι σήμερα.. κι αυτό σε κολακεύει. Όμως κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα θελήσεις τη μοναξιά σου. Θα είσαι μία ζέστη.. μία κρύο σήμερα. Και λοιπόν; Τυχαίνει να σου αρέσουν οι άνθρωποι και σε γοητεύει το ενδιαφέρον τους.. αλλά για λίγο. Οι καλοί σου φίλοι καταλαβαίνουν τη διάθεσή σου. Σύντομα θα σου περάσει ο εκνευρισμός…και θα επιστρέψεις στις εμφανίσεις και στην υπογραφή αυτόγραφων. Κανείς δεν είπε ότι το να είσαι σταρ είναι εύκολο!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις μπερδεμένη με όσα πίστευες ή ένιωθες ξεκάθαρα. Τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο αν ξαφνικά νιώσεις αβέβαιη για την εσωτερική σου φωνή. Όμως αυτή δεν είναι σοφή κίνηση. Ναι, μπορεί να ασχοληθείς με τα μικτά σήματα για λίγο. Αλλά το να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτά που σου λέει το ένστικτό σου σχετικά με το πώς θα ανταποκριθείς… είναι ο καλύτερος τρόπος.

ζώδια σήμερα τοξότης

Ναι, η γενναιοδωρία και η ανεκτικότητα θα ανταμειφθούν. Όμως σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο ψηλά στο βάθρο έχεις ανεβάσει ένα-δυο άτομα. Επίσης, αν κάνεις σε ορισμένους κάποιες παραχωρήσεις, θα τους ενθαρρύνεις να αποκτήσουν μεγαλύτερες ελευθερίες. Επομένως, εφάρμοσε αρκετή διακριτικότητα στους αποδέκτες των καλοπροαίρετων χειρονομιών σου σήμερα. Είναι κρίμα, αλλά η πολλή ευγένεια, συνήθως οδηγεί σε λύπες. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Έλεγξε ξανά πόσο συντονισμένη είσαι με την πραγματικότητα και αν διατηρείς την ικανότητα να παραμένεις προσγειωμένη. Κάποιος που έχει το κεφάλι του στα σύννεφα μπορεί να μιλάει πολύ καλά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να του δώσεις να καταλάβει, ότι προσπαθώντας να σε εξαπατήσει, μάλλον διάλεξε το λάθος άτομο. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως μπορεί να προσβληθεί αν του ζητήσεις κάτι γραπτώς.. ζήτησέ το, ούτως ή άλλως!  

ζώδια σήμερα 10/03 Παρασκευή υδροχόος

Οι σαγηνευτικές λέξεις και οι δυνατές λεκτικές εικόνες σε μεταφέρουν στα μισά του δρόμου για να κερδίσεις ορισμένους ανθρώπους. Αλλά για να πάρεις πραγματικά κάποιους με το μέρος σου, θα χρειαστεί να παρουσιάσεις βάσιμα στοιχεία. Είναι προς το συμφέρον σου να διασφαλίσεις ότι είσαι οπλισμένη με όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά. Μόλις έχεις μια απάντηση για οποιοδήποτε επιχείρημα, διατύπωσε την άποψη ή το αίτημά σου, όσο το δυνατόν πιο συνοπτικά.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν κάποιος έχει πετύχει κάτι που λαχταράς να πετύχεις κι εσύ.. δες το σαν πηγή έμπνευσης και όχι ζήλιας. Αντί να κοιτάξεις τι παραπάνω έχει αυτός που εσύ δεν έχεις… εστίασε καλύτερα στο πώς απέδειξε περίτρανα πως γίνεται. Μην πέφτεις στο τρυπάκι της απελπισίας, εξαιτίας της σύγκρισης. Αποδέξου πως η επιτυχία κάποιου, ανάβει ή αναζωπυρώνει τη φωτιά μέσα σου. Ό,τι μπορεί να κάνει αυτός, θα μπορούσες να πετύχεις κι εσύ – και ίσως ακόμα καλύτερα – αν αφιερώσεις χρόνο, υπομονή κι επιμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365