Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ο Εδεσσαϊκός γνωστοποίησε αποχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή του

Δείτε την ανακοίνωση των πρασίνων

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη έκανε γνωστό ο Εδεσσαϊκός, με τον έμπειρο μέσο να αποχωρεί από τον σύλλογο και την διοίκηση να θεωρεί αδικαιολόγητη την αποχώρηση του.

Δείτε την ανακοίνωση των πρασίνων:

«Ο Εδεσσαϊκός γνωστοποιεί την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Κυζιριδη από την ομάδα μας. Η αδικαιολόγητη απόφαση του μας λυπεί αλλά δεν μας πτοεί. Ο Εδεσσαϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πάντοτε βρίσκει τα κατάλληλα πρόσωπα για την επίτευξη των στόχων του. Συνεχίζουμε δυναμικά, με πίστη και αισιοδοξία, μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, τώρα που κορυφώνεται η μάχη, να δώσουν το παρών, όπως κάνουν πάντοτε. Οι αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας είναι υπόθεση όλων.»

5 σχόλια:

  1. Πόθεν πώς αδικαιολόγητη; Μήπως ο ιστορικός Εδεσσαϊκος δεν έχει πληρώσει ούτε το 30% των όσων συμφώνησε με τον παίχτη; Μήπωςκατήντησε χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γίνεται μια οικονομική συμφωνία πρέπει να τηρείται. Αν είναι πληρωμένος ο παίκτης κακώς έφυγε. Αν όχι και με θα, θα, καλώς αποχώρησε. Η κατηγορία έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά οι ποδοσφαιριστές στη Γ εθνική πληρώνονται? με ποιά έσοδα ? Το αστείο είναι ότι ο άλλος μιλάει και με ποσοστά 30% λεει..Και που βρήκε φίλε μου να πληρώσει το 30%? Με τα έσοδα που έχουν οι ομάδες απλά δίνουν φόρμες, κανα τραπέζι να κάνουν στα παιδιά και κανά δωράκι! Αμοιβή από που αδερφέ ? Οι διοικήσεις ειναι συνηθισμένοι άνθρωποι...οι λεφτάδες δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο...πάνε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλοι χάνουν ποδοσφαιριστές και άλλοι χάνουν προπονητή. Αποχαιρέτησε ο Κωστογλίδης στον Α.Σ., καθώς δεν υπάρχει πλέον κανένας στόχος. Αναμένεται να ακολουθήσουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές, τους οποίους είχε φέρει στην ομάδα ο Κωστογλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα την δήλωση που έκανε σε ανάρτηση του προς απάντηση γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Εδεσσαϊκό ο κυζιριδης, είπε ότι εκτός το ότι ήταν απλήρωτοι οι περισσότεροι ή έχουν πάρει κάποια μερικοί και ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι μπετόν αρμέ οι δε εγκαταστάσεις του γηπέδου χάλια ο δε ρουχισμός ελειπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365