Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Μαντλίν Μακάν: Συνέχεια στο θρίλερ - Τεστ DNA για την Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη

Η νεαρή Πολωνή Τζούλια Φαουστίνα υποστηρίζει πως είναι η Μαντλίν Μακάν
Τρία δείγματα για τεστ DNA έδωσε η 21χρονη Τζούλια από την Πολωνία, η οποία επιμένει πως είναι η αγνοούμενη Μαντλίν.

Η νεαρή Πολωνή Τζούλια Φαουστίνα υποστηρίζει πως είναι η Μαντλίν Μακάν που αγνοείται από το Μάιο του 2007, και έδωσε τρία δείγματα για τεστ DNA.

Η ίδια έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τις αναρτήσεις της στα social media (Instagram και TikTok), όπου επιμένει πως είναι η Μαντλίν λόγω ομοιοτήτων στην ηλικία και την εμφάνισή τους. Ο λογαριασμός της @iammadeleinemccann έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους.

Όπως είπε στο RadarOnline.com η ιδιωτική ερευνήτρια Φία Γιόχανσον, η 21χρονη έχει υποβάλει δείγματα για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα σκιαγραφήσουν την αλληλουχία του DNA της, μαζί με γενετικό τεστ τύπου «23andMe» για να διαπιστωθεί η καταγωγή της.

«Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι Βρετανίδα ή από αυτήν την περιοχή, θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη Μαντλίν ΜακΚάν και θα επικοινωνήσουμε με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία», είπε η Γιόχανσον, η οποία μετέφερε τη 21χρονη Τζούλια από την Πολωνία σε ένα ασφαλές σπίτι στις ΗΠΑ μετά από μια σειρά απειλών για τη ζωή της.

«Έχουμε πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η Τζούλια μεταφέρθηκε στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία», δήλωσε η ερευνήτρια.

Η Τζούλια είχε δηλώσει ότι έχει αγόρι που «θέλει να με αφήσει εξαιτίας αυτής της υπόθεσης» και ότι μεγάλωσε πηγαίνοντας στο σχολείο σπάνια. Ορισμένες φορές αναφέρεται με το όνομα Julia Wendell ή Julia Wandelt.

Όπως λέει η ίδια, δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα κομμάτια της πρώιμης παιδικής της ηλικίας, ενώ δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της και δεν έχει δει ποτέ το πιστοποιητικό γέννησής της.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και αφορά διακοπές σε ζεστό μέρος όπου υπήρχε παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365