Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Δείτε την ανάρτηση

Οριστικό τέλος στην κόντρα που είχαν τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει πλέον ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης.


O δύο φίλοι και συμπαρουσιαστές του “World Party”, είχαν απομακρυνθεί για αρκετό καιρό χωρίς να έχουν καμία επικοινωνία, ωστόσο ήρθαν κοντά όταν ο Γιώργος Μαυρίδης πήγε στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη.


Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή “The 2night Show”, είχε αναφέρει για τη σχέση τους: «Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα. Μας χώριζαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν; Σίγουρα μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα. Όσο περνάει ο καιρός κοιτάς πίσω σου και λες “εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια να είμαι έτσι ή να είμαι αλλιώς;”»


Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα ανέβασε μετά από πολλά χρόνια κοινή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram και μάλιστα αστειεύτηκε για το μέγεθος των κεφαλιών τους.


«Συμπέρασμα: Τελικά συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα» ήταν το σχόλιό του και από κάτω ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος.


Δείτε την ανάρτηση:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365