Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Market Pass: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Τις πρώτες ενισχύσεις θα δουν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς όσοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέθοδο πίστωσης του market pass
Οσοι υποβάλλουν αιτήσεις στο διάστημα 1-15 Μαρτίου θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις 20 Μαρτίου.


Τις πρώτες ενισχύσεις θα δουν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς όσοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέθοδο πίστωσης του market pass, ενώ όσοι επέλεξαν την ψηφιακή άυλη κάρτα, θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται έως την ερχόμενη Τετάρτη.


Όλα τα στοιχεία των δικαιούχων έχουν διαβιβαστεί στις τράπεζες, οι οποίες με τη σειρά τους ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι παρέλαβαν την εγκεκριμένη ηλεκτρονική τους αίτηση και προχωρούν στην πίστωση των ποσών του επιδόματος. Οι αιτήσεις οι οποίες υπεβλήθησαν στον πρώτο κύκλο έως τις 28 Φεβρουαρίου ξεπέρασαν τα 2,3 εκατομμύρια με τις πληρωμές να ξεκινούν σήμερα, ενώ όσοι υποβάλλουν αιτήσεις στο διάστημα 1-15 Μαρτίου θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις 20 Μαρτίου.


Για την πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό υποβλήθηκαν 1.750.803 αιτήσεις με το ποσό να αγγίζει τα 143,51 εκατομμύρια ευρώ.


Άυλη ψηφιακή κάρτα επέλεξαν 574.002 με το ποσό να φτάνει στα 43,13 εκατομμύρια ευρώ. 


Συνολικά, υπολογίζεται πως 3,2 εκατομμύρια νοικοκυριά θα μοιραστούν 650 εκατ. ευρώ με δύο τριμηνιαίες πληρωμές για όσους επιλέξουν πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό ή μια διμηνιαία και τέσσερις μηνιαίες καταβολές για όσους επιλέξουν την άυλη ψηφιακή κάρτα. 


Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας από την 1η Μαρτίου έως και την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 20ή Μαρτίου 2023, οπότε και αρχίζει η διαδικασία έκδοσης καρτών και αποστολής οδηγιών στους δικαιούχους. Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό από την 1η Μαρτίου έως την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 20ή Μαρτίου 2023.


Στη συνέχεια, για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό, η ενίσχυση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαΐου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365