Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Και τώρα play off στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας

Και τώρα play off 
Φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και οι ομάδες που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου θα συμμετέχουν στην διαδικασία των play off, όπου ουσιαστικά θα κριθεί η άνοδος.

Στον πρώτο όμιλο οι τέσσερις ομάδες και η βαθμολογία που θα έχουν στο μίνι πρωτάθλημα έχει ως εξής:

Ν.Π.Σ Σκύδρας 31 βαθμοί

Δόξα Μεγαπλατάνου 27 βαθμοί

Ελπίδες Προμάχων 17 βαθμοί

Εθνικός Αριδαίας 17 βαθμοί.


Στον δεύτερο όμιλο οι τέσσερις ομάδες και η βαθμολογία που θα έχουν στο μίνι πρωτάθλημα έχει ως εξής:

Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας 32 βαθμοί

ΠΑΟΚ Δυτικού 25 βαθμοί

Απόλλων Ραχώνας 22 βαθμοί 

Ηρακλής Αγ. Λουκά 21 βαθμοί.

Αύριο το πρωί στος 11 π.μ θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων play off, στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας.


Να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση ανέρχονται στην Α’ Κατηγορία, ενώ οι δευτεραθλητές θα δώσουν νοκ άουτ αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία, ενώ και ο ηττημένος σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πέλλας ανέβει μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών στην Γ’ Εθνική, ανέρχεται και αυτός στην Α’ Κατηγορία.

8 σχόλια:

  1. Ραχωνα και μεγαπλατανος θα κάνουν την έκπληξη. Τυχερό το δυτικό και η Πέλλα θα χάσουν μέσα έξω από το εξαιρετικό σύνολο του μπιζέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πάντα έτσι η τώρα το έπαθες

      Διαγραφή
    2. Εάν η ΕΠΣ πάρει πρόβατα στο βουνό τότε σίγουρα θα πάρει την πρώτη θέση ή Ραχώνα για εκεί καλή είναι....

      Διαγραφή
  2. Και εγώ λέω οτι ΝΠΣ και Μ.Αλεξανδος κάνουν τα πλάνα τους για Α ενώ στο μπαράζ πάνε Μεγαπλατανος- Δυτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουτσομπολευτης Πέλλας ξαναχτυπά13 Μαρτίου 2023 στις 11:47 μ.μ.

    Εκεί στην ραχωνα καλό θα ήταν την γνώμη σας να την κρατάτε για εσάς γιατι είστε μεγάλοι νύχτες... μυρωδιές ε μυρωδιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουτσομπολευτης Πέλλας ξαναχτυπά13 Μαρτίου 2023 στις 11:49 μ.μ.

    3 ομάδες έχουν προοπτική στην β κατηγορία... Σκύδρα, Μεγαπλάτανος, Δυτικό...οι άλλοι είναι για τα σκυλιά δεν ξέρουν αν θα υπάρχουν την επόμενη σεζόν και παικτικα και οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε να λέτε την γνώμη σας απλά και να αφήσετε τις ομάδες και τους παίκτες να προσπαθήσουν και ο καλύτερος θα ανέβει,όλα τα άλλα σχόλια είναι που καταστρέφουν τον αθλητισμό , γελοίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως εσείς που λέτε για ομάδες άμα θα υπάρχουν να μας πείτε και εμάς που βγάζετε την χολή σας να την βγάλουμε και εμείς α και κάτι ακόμα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ο πόνος σας θα περάσει με ντεπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365