Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο ΔΣ της SL2 - Έπεσαν μπουνιές

Έπεσαν μπουνιές

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Superleague 2, με τον πρόεδρο της Κηφισιάς, Λ.Πρίτσα και τον αντιπρόεδρο του Διαγόρα, Χ.Παπαδημητρίου να ανταλλάσσουν γροθιές!

Απίστευτες σκηνές στο διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που μετά και πλέον ώρες, από τις 12 το το μεσημέρι που ξεκίνησε, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Κηφισιάς και του Διαγόρα Ρόδου, οι κ.κ. Λευτέρης Πρίτσας (πρόεδρος Κηφισιάς) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος Διαγόρα) αρχικά λογομάχησαν από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και στο τέλος έφτασαν να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές όπως επιβεβαιώνουν παρευρισκόμενοι, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι!

4 σχόλια:

  1. Ρε καθίκια του κερατά ενώ εσείς μαλώνετε κάποια παιδιά εκεί έξω περιμένουν εσάς για να πάρουν τα λεφτά τους, είστε απαράδεκτοι και ανίκανοι να διοικείτε την σούπερ λιγκ 2 άντε στο διάολο ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπανανια με τα όλα της αυτή η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δω τώρα τα συνεταιρακια του Αυγενακη και ΣΙΑ τί σούπερ λιγκ 2 θα κάνουν και αφού παραιτήθηκε ο Λεουτσακος και πότε και πόσα χρήματα θα δώσουν στις ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελλαδα πενθαει και αυτοι πεζουν μπουνιες ντροπη..........!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365