Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ένας Προμαχιώτης στο τεχνικό team της Εθνικής Ελπίδων

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ

Και πάλι μαζί οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόλτσης, που μετά το κοινό τους πέρασμα από τα Χανιά αλλά και την Παναχαϊκή, θα συνεργαστούν εκ νέου, αυτή τη φορά στην Εθνική Ελπίδων.

Πέρα από την ανακοίνωση για τη νέα έδρα της Εθνικής Ομάδας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε  μεταξύ άλλων την πρόσληψη του καταγόμενου από τους Προμάχους,  Γιώργου Κόλτση, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στην Ελπίδων, θέση που είχε και στα Χανιά.

Κόλτσης και Παπαδόπουλος είναι συνεργάτες εδώ και χρόνια, καθώς πέρα από το πέρασμα τους από τα Χανιά, είχαν συνεργαστεί και στην Παναχαϊκή, ενώ πλέον ενώθηκαν ξανά οι δρόμοι των δύο προπονητών, αυτή τη φορά στην Εθνική Ελπίδων.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365