Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Σοβαρά επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά - Νεκρός 42χρονος

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καυγά μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα χθες βράδυ στα Φάρσαλα στον καταυλισμό των Ρομά. Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καυγά μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων. 


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων φέρεται να έχασε τη ζωή του, άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιό τρόπο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 42 ετών, ωστόσο δεν ήταν ο ένας εκ των δύο που καβγάδισαν. 


Ο άντρας είχε μεταφερθεί στο Κεντρο Υγείας, όπου συνεχίστηκαν τα επεισόδια. Ευτυχώς επενέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας και εκτονώθηκε η κατάσταση. Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν κάποιες φθορές στην κεντρική είσοδο του Κέντρου Υγείας. 


Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του 42χρονου. 


Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365