Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ισοπαλία για τον Εδεσσαϊκό

Ισοπαλία για τον Εδεσσαϊκό
Μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ο Εδεσσαϊκός και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για παραμονή στην Κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πείσμα το τρίποντο της νίκης, χωρίς όμως να πανηγυρίσει κάποια και έτσι αρκέστηκαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και παρά την αποβολή του Κεσίδη στο 40’, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου σαρανταπενταλέπτου με τον Σούκια να ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη και προ του φάσματος της ήττας οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70’ με τον Χατζηασλανίδη και να πιέσουν για την ολική ανατροπή, που όμως τελικά δεν κατάφεραν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεφαλάς, Μυσιρλής, Χολάνης (Σερρών)

Συνθέσεις:
Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Δομουκτσίδης, Μαγγίζης, Μωυσίδης,  Λυρτζής, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος Σούκιας, (85’ Σαμαράς), Αναστασιάδης, (75’ Μαντώς), Ιωάννου, (75’ Χατζαρας), Μεληκιώτης

ΠΑΟΚ: (Βασίλης Παμπορίδης)
Σακαλίδης, Μυωσιάδης, Θ. Ιωαννίδης, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ρούστεμ, Τσολακίδης, Κόλα, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Δ. Ευθυμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365