Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης
Για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλαν τον καθηγητή τους τρεις μαθήτριες Γυμνασίου στην πόλη των Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθήτριες μετέβησαν με τους γονείς τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή τους σε δημόσιο χώρο πριν το Πάσχα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα διαβιβαστεί στο εισαγγελέα Σερρών, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και ο καθηγητής κάνει χρήση της άδειας του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365