Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Υποβιβάστηκε ο Εδεσσαϊκός

Υποβιβάστηκε ο Εδεσσαϊκός 

Στην ισοπαλία έμεινε ο Εδεσσαικός με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου με το τελικό 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο γήπεδο Ριζαρίου.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των καταρρακτών επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα (εκτός απροόπτου) και η πίκρα στα πρόσωπα των φίλων της δείχνει την απογοήτευση μετά από αυτή την εξέλιξη.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αλλά είχε ενδιαφέρον μέχρι την λήξη του, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα με τέρματα των Μεληκιώτη στο 43’ με πέναλτι και Ιωάννου στο 80’ και τους φιλοξενούμενους να έχουν απάντηση ισάριθμες φορές με τέρματα των Τουλίκα στο 77’ και Σεχολάρι στο 87’.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Μπέκας, Μουρατίδης (Ημαθίας)


Συνθέσεις: 

Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)

Δομουκτσίδης, Αναστασιάδης, Μωυσίδης, Μαγγίζης, (66’ Ξανθοπουλος), Πρέτσι, Κεσίδης, Μίσκος, Σούκιας, Ιωάννου Σαμαράς, (75’ Λυρτζής), Μεληκιώτης


Εθνικός: (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Γιατζιτζόγλου, Γκιώνης, Συμεωνίδης, Κόλα, Ζουκάν, Δαλαμήτρας, Κρυεμάντι, Τουλίκας, Σεχολάρι, Μιχαηλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Κοτσιαρίδης, Μπατζώνης, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος.

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Den tha aneveis esu me tipota mhn axgonesai.....EKTOS KAI AN PAS KATEFTHIAN A ETHNIKH...XAXAXAAXXXAXAXA!!!!

      Διαγραφή
  2. ο ιστορικός εδεσσαικός ειναι σπουδαίος όπου κι αν παίζει.όπως και κάθε ιστορική ομάδα.Η κατηγορία δεν παίζει και πολύ ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται ρε φιλε. Ειναι το ιδιο να παιζεις β τοπικο και το ιδιο να παιζει superleuage 2...!! Πονος ειναι θα περασει....

      Διαγραφή
    2. τι λεει ρε ο φελλος ...δεν παιζει ρολο η κατηγορια αν ειναι δυνατον...τι μυρωδιας ειναι αυτος ρε φιλε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365