Δείτε τι αναφέρει ο ΑΣ Σεβαστιανά
Παρά την καλή εμφάνιση στην Κρ. Βρύση ενάντια στον πρωταθλητή Απόλλωνα ο ΑΣ Σεβαστιανά γνώρισε την ήττα, έδωσε συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Απόλλωνα, ωστόσο άφησε άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Δείτε τι αναφέρει ο ΑΣ Σεβαστιανά:
«Την ήττα γνώρισε η ομαδα μας, με σκορ 3-1, απέναντι στον Απόλλων Κρυας Βρύσης.
Η εικόνα των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση το τελικό σκορ, δίχως καμία προσπάθειας μείωσης την νίκης του αντιπάλου.
Αρκετές χαμένες ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν ήταν ικανά ώστε να μετατραπούν σε γκολ, κάτι το οποίο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Δυστυχώς για πρώτη φορά από την ίδρυση της ομάδας μας, θα κάνουμε αναφορά στην διαιτησία. Καθώς ένας διαιτητής όπου αποδείχτηκε λίγος να διευθύνει ένα ντέρμπι μεταξύ πρώτου και δεύτερου, με προκλητικές αποφάσεις και έλλειψη σεβασμού προς παίκτες, προπονητή και παράγοντες, κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Απόλλων Κρυας Βρύσης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και
ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, χωρίς τραυματισμούς.»
Μάλλον ο πρόεδρος τους ήταν σε άλλο γήπεδο! Θα του στείλουμε το βίντεο αγώνα να δει ότι έκανε 2 ευκαιρίες σε 90 λεπτά.. άλλοι ζητούσαν το χ σήμερα κύριε πρόεδρε..
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε πρόεδρε και εσυ περιμένουμε το βίντεο μόνο μην χαθεί όπως κι τύπου άλλων ομάδων βίντεο που τα κράτησαν γι αυτούς η τα βάλαν πουθενά άλλου ψιλοκαταλαβες
ΔιαγραφήΔεν ήμουν στο παιχνίδι αλλά οι ανάρτηση της ομάδας τόν Σεβαστιανόν δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα του συγκεκριμένου διαιτητή δηλαδή το ότι είναι λίγος γενικά το ξέρουμε ελληψη σεβασμού σέ ποδοσφαιριστές κ παράγοντες με την ανοχή κάποιον που θέλουν να το παίζουν αρχιερείς της διαιτησίας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια άγγελε από Γιαννιτσά
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε δύο χρόνια που έχουνε ομάδα νομίζουν ότι έφτιαξαν την Μπαρτσελόνα. Κάθε φορά που χάνουν ανακοίνωση. Πέρασαν και τον Καραπαπα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά από κάθε αγώνα υπάρχει ανακοίνωση. Εσυ βρήκες την ευκαιρία μετά τον αγώνα να πεις την κακία σου.
ΔιαγραφήΕίσαι ΛΙΓΟΣ για να μιλήσεις για τα ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ!