Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Διπλό ελπίδας για τον Δικέφαλο στην Όρμα

Νίκη ελπίδας

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού που πέρασε από την Όρμα, επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Μ. Αλέξανδρου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α1.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να είναι καλύτεροι στο πρώτο τέταρτο, ενώ η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, όμως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι στο 42’ πήραν προβάδισμα στο σκορ, μετά απο εξαιρετική ενέργεια και πλασέ του Λυκόπουλου.

Άμεσα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων καιώς στο 43’ ο Μάρκου Μ. με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, που στην επανάληψη έγινε μεγάλη μάχη, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να παίρνουν την νίκη, αφού στο 65' ο Λακόπουλος με εξαιρετική ενέργεια και εκπληκτικό πλασέ έγραψε το 1-2 και στο 72’ ο Ιορδανίδης με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 83’ σε εκτέλεση φάουλ του Νεντιάλκοφ.

Άριστοι ήταν οι διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος, Σιώνη, Κεσίσογλου Γ.

Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)
Ζλατάνης, Σατζάκης, Τανούρης, (63’ Νούσης), Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Μπίτσας, Νάνος Ν., (55’ Μάρκου Γ.), Αδραμάνης, Μπαγκής, Νεντιάλκοφ, Μάρκου Μ.

ΠΑΟΚ: (Γιάννης Αλεξιάδης)
Καραφυλλιάς, Γούργουλας, Πρέτσι, Γρηγοριάδης, Αλεξανδρίδης Κ., Βαγγέλη, (90’ Μπόλλας), Φλώρος, (57’ Λαγομάτης), Τσαβδάρης, (46’ Κάζογλου), Ιορδανίδης, Μαλλόλι, Λυκόπουλος, (88’ Σωτηριάδης).

7 σχόλια:

  1. Σας πήρε το ποτάμι, σας πήρε ο ποταμός,
    έλα να παίξεις του χρόνου, στην Α που γίνεται χαμός.
    Λαϊκό άσμα προερχόμενο από Ζάλογγο Ηπείρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάμπα χαίρεστε και εσείς στο τέλος θα χαιρετησετε το θέμα είναι εμείς αξιοπρεπώς χωρίς να έχουμε ζητήσει καποιο παιχνίδι με ψηλά το κεφάλι ενώ κάποιες άλλες ομάδες σαν εσάς που ζητατε συνέχεια τα λέμε στην Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς εκεί στην Όρμα,πρέπει να μπείτε στο βιβλίο γκίνες...είστε η μόνη ομάδα που πριν αρχίσει το πρωτάθλημα,έπεσε..

      Διαγραφή
  3. Δε σε είδα να παίζεις σήμερα πάντως ..πάνε για κανένα ουίσκυ στη καφετέρια του χωριού σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Δαμιανο που βρίσκεται ακριβώς ; Ξέρει κάποιος;άλλο είναι το Δυτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο το Δαμιανό άλλο το Δυτικό
    Τό Δαμιανο βρίσκεται 4 χλμ βόρεια από τά Γιαννιτσά στο δρόμο προς Γουμένισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365