Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Γυναίκα “έλουσε” με νέφτι τον σύζυγό της για να τον κάψει ζωντανό

Ο άνδρας σε άθλια κατάσταση έβαλε τις φωνές

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης με μια 50χρονη γυναίκα να «λούζει» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της και να του βάζει φωτιά για να τον κάψει ζωντανό.


Σύμφωνα με το protothema.gr, το φρικαλέο σκηνικό σημειώθηκε στις 21:30 χθες το βράδυ. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της του επιτέθηκε με το εύφλεκτο υγρό και πήγε να τον κάψει ζωντανό. Ο άνδρας σε άθλια κατάσταση έβαλε τις φωνές, περιοίκοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.


Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν η γυναίκα είπε – για να δικαιολογηθεί – ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που επιχείρησε να αυτοπυρποβληθεί, δικαιολογία που δεν έγινε πιστευτή.


Το θύμα νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365