Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Στον τελικό η ομάδα Κ16 του Αλμωπού Αριδαίας

Στον τελικό η ομάδα Κ16 του Αλμωπού Αριδαίας 

Μια σπουδαία διάκριση για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς η ομάδα Κ16 πέρασε στον τελικό, μετά από δραμματικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Γιαννιτσών, όπου η κανονική διάρκεια τελείωσε 1-1 και στην παράταση οι κυανόλευκοι του Κώστα Καρρά, επικράτησαν με σκορ 3-1.


Δείτε τι αναφέρει με ανάρτηση  στην επίσημη σελίδα της, η ομάδα του Αλμωπού:

«Στον Τελικό του final four πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΈΛΛΑΣ προκρίθηκε το τμήμα της Κ16 της Ακαδημίας μας μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γιαννιτσών, που κρίθηκε στην παράταση με σκορ 3-1.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια τους όλη την χρονιά και τους γονείς για την συνεργασία και την στήριξη.

Συγχαρητήρια στην Ακαδημία του Εθνικού Γιαννιτσών για την πολύ καλή εμφάνιση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365