Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Να περάσει ο επόμενος για την ανίκητη Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας

Να περάσει ο επόμενος για την ανίκητη Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας 

Μεγάλη πρόκριση για την ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας που επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 4-3 μέσα στην Καβάλα κι ενώ το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1-1.

Το σκόρ άνοιξαν στο 13´με τον Πριονά γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι της Πέλλας απάντησε στο 42’ με τον Χατζηδιαμαντή που έφερε το ματς στα ίσα.

Νωρίτερα οι Χατζηδιαμαντής και Καψάλης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ο Καψάλης έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία.

Έτσι στα πέναλτι ο νεαρός πορτιέρο Κάππας έδειξε την κλάση του αποκρούοντας ένα πέναλτι και ένα πέρασε άουτ.

Από την ομάδα της Πέλλας ευστόχησαν οι Καψάλης, Γκόγκος, Λάσκος, Μπόλλας και αστόχησε ο Χατζηδιαμαντής.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γκαϊτατζής, Ρηγούλης, Παυλίδης (Δράμας).

Πέλλα: (Σάκης Τσελεπής)

Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Μπόλλας, Αλμαλής, Λάσκος, Σωμαράκης, (76’ Γραμματικού)Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης, (46’ Καραμήτσος), Καψάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365