Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Καβάλα: Πώς συνέβη η τραγωδία με το 20 ημερών βρέφος – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα Κρυονερίου του δήμου Καβάλας, από τον θάνατο ενός βρέφους 20 ημερών, με το μωρό να εντοπίζεται νεκρό δίπλα από τη μητέρα του, ηλικίας περίπου 20 ετών και με ελληνοποντιακή καταγωγή.

Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία και παράλληλα, να υπογραμμίζει την αμέριστη στήριξη της Τοπικής Διοίκησης προς την οικογένεια.


Όλα συνέβησαν χθες το πρωί. Η μητέρα στις 6 το πρωί τάισε το μωρό της και δύο ώρες αργότερα το εντόπισε παγωμένο. Ενημέρωσε τον πατέρα της -μένουν στο ίδιο σπίτι- και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό, ωστόσο λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr πίσω από την τραγωδία κρύβεται μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία. Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.


Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.


«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατο του παιδιού είναι να έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365