Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Σοκ στη Λάρισα μετά την καταγγελία νεαρής για ομαδικό βιασμό: Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και οι γονείς τους

Χειροπέδες σε τέσσερις ανηλίκους

Οι 3 συνελήφθησαν για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια. Συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Χειροπέδες σε τέσσερις ανηλίκους, 16χρονους και 17χρονους πέρασαν αστυνομικοί στον Τύρναβο. Εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια.


Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε φέρεται να ήταν τα άτομα που την βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι. Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων κι ακόμη ενός ανήλικου για συνέργεια.


Επίσης συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ1 και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.


Το αποτρόπαιο συμβάν έχει αναστατώσει την κοινωνία του Τυρνάβου που για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια υπόθεση βιασμού τα τελευταία χρόνια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι δράστες είναι κάτοικοι Τυρνάβου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο των αστυνομικών είναι και άλλοι δύο νεαροί που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού.


Σήμερα αναμένεται η γνωμάτευση του ιατροδικαστή που θα κληθεί να εξετάσει την άτυχη κοπέλα.

1 σχόλιο:

  1. Με τα Διονυσιακά έθιμα που έχουν εκεί και τα προβάλλουν κιόλας,τι περίμεναν;Βλέπετε τι κάνουν οι ακροδεξιοί μετά την εκκλησία όπως γράφει και ένας σχολιαστής σε παραπάνω ανάρτηση,οπαδός του συριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365