Σάββατο 13 Μαΐου 2023

«Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» - Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια για τον θάνατο 52χρονου που τάιζε αδέσποτα

Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια

«Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» - Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια για τον θάνατο 52χρονου που τάιζε αδέσποτα.


Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου προσπάθησε να σταματήσει η μητέρα τους. Το άγριο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου και κόστισε την ζωή του 52χρονου.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δυο συλληφθέντες για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για το θάνατο 52χρονου το πρωί της Κυριακής, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Οι αρχές εξετάζουν τα κίνητρα των δραστών.


Όπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (13-05-2023), έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο ημεδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο συνέβη έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, όταν τα δύο αδέλφια κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, ενώ σημειώνεται ότι είχαν μεταξύ τους και άλλες διαφορές στο παρελθόν. 


Ο 52χρονος κατά τη μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.


Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.


Όταν αντίκρισαν το θύμα, επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του. Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου προσπάθησε να σταματήσει η μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365