Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία 76 kg στις νεανίδες η Μαρία Παπαδοπουλου του Υπερίων Αλμωπίας

Δείτε φωτο

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία 76 kg στις νεανίδες η Μαρία Παπαδοπουλου του Υπερίων Αλμωπίας, τι δήλωσε η αθλήτρια και ο προπονητής της Σπύρος Σταματιάδης.


Αναλυτικά :

Πρώτη θέση με 70 kg στο άρεσε 

Πρώτη θέση με 80 kg στο επολε ζετε 

Πρώτη θέση με 150 kg στο σύνολο 


Η Μαρία Παπαδοπούλου δήλωσε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου Σπύρο Σταματιάδη που στέκεται πάντα δίπλα μου. Στην αρχή της χρονιάς είχα έναν τραυματισμό στον καρπό και για αυτόν τον λόγο δε μου πήγε ο αγώνας όπως το περίμενα, αλλά κατάφερα να κρατηθώ για άλλη μια χρόνια στην πρώτη θέση.


Ευχαριστώ πάρα πολύ τους χορηγούς μου που παρά τις  δυσκολίες που επικρατεί στο χώρο του Αθλητισμού με βοηθούν με τον τρόπο τους να κάνω αυτό που αγαπώ!


Ευχαριστώ τον γιατρό της ΕΟΑΒ Γιώργο Τσικουρη που με βοήθησε με τον τραυματισμό που είχα.

Ευχαριστώ την Φιλιππία Κοχλιαριδου μέλος του ΔΣ που ανταποκρίθηκε άμεσα μετά από παρέμβαση του προπονητή μου για τον τραυματισμό που είχα στον καρπό.


Ο προπονητής Σπύρος Σταματιάδης δήλωσε: 

Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι ένα μεγάλο ταλέντο που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο οικονομικό κομμάτι δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε  τις δυσκολίες με χαμόγελο.

Καλή επιτυχία στους αθλητές και προπονητές που βρίσκονται στους αγώνες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365