Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Φονικό στη Χαλκιδική: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 8χρονος – Θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία - Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια

Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια
Παραμένει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” ο 8χρονος από τη Στρατονίκη Χαλκιδικής που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να πέφτει νεκρός και εκείνος από το ίδιο του το χέρι.


Σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργο Τσικόπουλο, το παιδί που υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε, αν και είναι εκτός κινδύνου, θα παραμείνει διασωληνωμένο στην Εντατική, καθώς έχει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.


Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στην συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου, κατέληξε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.


Παράλληλα, έχουν επιστρατευτεί ψυχολόγοι για να βοηθήσουν το παιδί να αντιμετωπίσει τη φρίκη που έζησε, όταν είδε να πέφτουν νεκροί μπροστά στα μάτια του και οι δύο γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365