Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε αίματα

Το βρέφος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 20 ημερών στο Κρυονέρι Καβάλας. Σύμφωνα με το star Βορείου Ελλάδος, το μωράκι βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα και δίπλα από τη μαμά του ο παππούς και η γιαγιά.


Το βρέφος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Η γιαγιά του παιδιού περιέγραψε τι συνέβη μέχρι που το βρέφος βρέθηκε νεκρό και την προβληματική σχέση της μητέρας του βρέφους με τον πατέρα του. Όπως λέει, η μητέρα του το πήρε να το ταϊσει και στη συνέχεια το βρήκε στην καλαθούνα με αίματα και ενημέρωσε τους γονείς της.


Το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365