Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Διαγόρας: «Αψογη διαιτησία, άριστη φιλοξενία του Αλμωπού»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Διαγόρα

Άψογης φιλοξενίας, αλλά και άριστης διαιτησίας, έτυχε ο Διαγόρας στο 0-0 της Αριδαίας με τον Αλμωπό.
Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ Διαγόρας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας και το φίλαθλο κοινό της, για την άψογη φιλοξενία προς την ομάδα μας σ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον διαιτητή του αγώνα κ.Τακίδη Γεώργιο και τους βοηθούς Αναστασιάδη και Καραγιάννη, για την αριστη απόδοση τους. Τέτοιες διαιτησίες, προάγουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και διώχνουν την αμφισβήτηση απο τα χείλη των φιλάθλων"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

7 σχόλια:

  1. Την αριστη ΔιΑτΗσΙα που την ειδατε........;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι σαν μια μεγάλη νίκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υψηλό επίπεδο ανθρώπων. Επόμενο εκτός έδρας μάτς σημαίνει εκδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την άψογη διαιτησία την είδαν αυτοί γιατι έτσι τους συμφέρει επειδή δεν δεν σφύριξε φάουλ που έπρεπε και εκεί στην φάση πέναλτι ούτε καν ενώ ήταν κοντά στη φάση και τέλος η διαιτησία με λίγα λόγια ήταν κάτω του μετρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήθελα να συμπληρώσω στη παραπάνω ανάρτηση μου ότι η ομάδα του Αλμωπου έχει τώρα δύο ή τρείς νομίζω αγώνες εντός έδρας όπου παίζει συνεχώς παθητικά και τί εννοώ αυτό το συνεχώς πίσω τη μπάλα σπάει τα νεύρα των φιλάθλων και μία ακόμα παρατήρηση αριστερό αμυντικό δεν έχει η ομάδα και μπαίνει κλασικό αμυντικό χαφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο προβληματισμός που αναφέρατε είναι τεχνικής φύσεως ,η στρατηγική που αποφασίστηκε είναι προιόν σχεδιασμού βάση συγκεκριμένων τεχνικών στοιχείων βάση των χαρακτηριστικών αντιπάλων καθώς και άλλων ιδιαιτεροτήτων.Η απορία σας καταγράφηκε και θα μεταφερθεί στο τμήμα αξιολόγησης παρατηρήσεων ! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς παρεξηγήσεις δεν το είπα αυτό για να κρίνω τον κοουτς όμως μία απορία εξέφρασα γιατί έχει αρκετούς αγώνες που είναι αυτό το σχήμα όπου σ'αυτή την περίπτωση γεννάται αυτή η απορία μου καί συγνώμη πάλι δεν κρίνω απλά μία απορία εκφράζω.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365