Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δολοφόνησε και προσπάθησε να τεμαχίσει την σύντροφό του, ενώ έκαναν διακοπές στην Ταϊλάνδη

Μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας

Μια 27χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον 25χρονο σύντροφό της, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην Ταϊλάνδη.


Ένα 27χρονο μοντέλο βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου είχε πάει για διακοπές με τον Πολωνό σύντροφό της.


Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 25χρονος Πολωνός άντρας συνελήφθη και κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Ουκρανή φίλη του, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα πριόνι για να διαμελίσει τη σορό της.


Η 27χρονη Αλόνα ήταν μοντέλο από την Ουκρανία δολοφονήθηκε σε ένα πολυτελές δωμάτιο στον 32ο όροφο ξενοδοχείου στην περιοχή Bang Kho Laem της Μπανγκόκ.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η κοπέλα είχε νοικιάσει το δωμάτιο με τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος είχε πάει στην Ταϊλάνδη για να τη βρει στις 29 Απριλίου.


Πριν από δύο ημέρες, στις 15 Μαΐου, ο άνδρας κάλεσε ταξί. Όταν έφτασε το αυτοκίνητο, ο νεαρός ήταν ανήσυχος και φαινόταν να βιάζεται, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες.


Συγκεκριμένα, οι άνδρες ασφαλείας στο ξενοδοχείο άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν τον είδαν να εγκαταλείπει το κτίριο, μόνος, νευρικός και βιαστικός, σέρνοντας τις αποσκευές του ενώ περίεργες φάνηκαν οι κινήσεις του και στον οδηγό ταξί ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου.


Μάλιστα, πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν τον άντρα να βγαίνει από τον ανελκυστήρα, τρέμοντας και κρατώντας τη βαλίτσα του.


Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και άρχισαν τις έρευνες, ξεκινώντας από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ενώ, μετά από το τηλεφώνημα του οδηγού ταξί, το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέβηκε στον 32ο όροφο, όπου βρισκόταν το δωμάτιο του ζευγαριού και αντίκρισε το τεμαχισμένο σώμα της νεαρής γυναίκας.


Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα και το αριστερό της χέρι είχε κοπεί από τον καρπό. Το κεφάλι της επίσης, είχε κοπεί εν μέρει ενώ έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο στήθος. Ένα πριόνι γεμάτο αίματα βρισκόταν δίπλα στο σώμα της.


Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ήταν νεκρή μια ημέρα πριν τη βρουν, δηλαδή πριν από την προσπάθεια του συντρόφου της να διαφύγει τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365