Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Περήφανοι για τον Δημήτρη Κάππα στον Άρη Αμπελειών

Περήφανοι για τον Δημήτρη Κάππα στον Άρη Αμπελειών

Οι καλές εμφανίσεις του νεαρού πορτιέρο Δημήτρη Κάππα με την φανέλα της ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας, δεν άφησαν ασυγκίνητους την διοίκηση αλλά και τους παίκτες του Άρη Αμπελειών, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε και έτσι του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδας των κιτρίνων:

«Η διοίκηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αισθανόμαστε την ιδιαίτερη χαρά που ένα παιδί δικό μας διαπρέπει με την φανέλα της μικτής Πέλλας με της εμφανίσεις του . Ευχόμαστε η πορεία του στον ποδοσφαιρικό χάρτη να είναι ακόμα καλύτερη . Δημήτρη Κάππα το μέλλον είναι δικό σου.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365