Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Αυριο Πέμπτη η συνάντηση μελών και φίλων της Νίκης Καλής

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση μελών και φίλων της Νίκης Καλής, όπου θα γίνει ένας μίνι απολογισμός της σεζόν που έφυγε και φυσικά θα γίνει προγραμματισμός της νέας χρονιάς:

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:


«Για την την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 21.00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των μελών και φίλων του συλλόγου για τον απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς, αλλά και τον προγραμματισμό της επόμενης.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου, να δώσουν το παρόν δεν περισσεύει κανείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365