Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Νέες αποκαλύψεις

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες 

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. 


Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα, γράφει το Βήμα της Κυριακής όπως είπε στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. 


Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.


Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες


Στο μεταξύ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.


Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.


Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην πρώτη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην υπόθεση, δέχθηκαν επίμονες ερωτήσεις από τον ανακριτή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.


Και οι δύο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπισή τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε σχέση με το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μέσα από την ενδελεχή και σε βάθος έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365