Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Πρεμιέρα στην Επανομή η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου

Πρεμιέρα στην Επανομή η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου

Η Αναγέννηση Επανομής θα είναι η πρώτη αντίπαλος των Λύκων, πρωταθλητών της ΕΠΣ Πέλλας και σίγουρα πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με σπουδαίο παρελθόν στο ποδόσφαιρο.

Η Αναγέννηση εκπροσωπεί μια πόλη 10000 κατοίκων και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ να σημειωθεί ότι και πέρσι συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου, χωρίς όμως να πετύχει τον στόχο της.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μιχάλης Μπαλασάς.

Προπονητής είναι ο Γιάννης Μπαλασάς γέννημα-θρέμμα της Αναγέννησης, ενώ από τους παίκτες της ξεχωρίζουν ο αμυντικός Γρηγόρης Παπαζαχαρίας γνωστός από την επαγγελματική του καριέρα σαν παίκτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο αμυντικός Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, ο μέσος Άγγελος Αντωνιάδης, ο πρώτος σκόρερ Νίκος Πανυτσίδης, ο μέσος Χρήστος Στασινόπουλος, οι επιθετικοί Βασίλης Μπαλασάς και Κυριάκος Χαραλαμπίδης και ο επίσης νεαρός επιθετικός Τάσος Τασιώνας που πέρσι αγωνιζόταν στον ΑΣ Γιαννιτσά.

Σαφώς και πρόκειται για μια έμπειρη και πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που χρειάζεται προσοχή, γιατί ξέρει να αντιδράει και να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εεε εγω θελω να ακουσω και τον σκορερ αν ειναι δυνατο.....χαχαχα μην ελπιζεις πολλα γιατι θα πληγωθεις πολυ οπως τον παναθηναικο!!!

      Διαγραφή
    2. Μπαγασακο... χχαχαχαχαχα. Ο καλύτερος του εθνικού θα το βάλει. Ξέρεις εσύ.

      Διαγραφή
    3. Ουδετερος φιλαθλος13 Μαΐου 2023 στις 1:34 μ.μ.

      9.00 ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ....ΠΙΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΡΑ......ΕΧΕ ΧΑΡΗ.....ΠΙΡΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.......ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΧΙΖΩ.....!!!

      Διαγραφή
    4. Ουδετερος φίλαθλος14 Μαΐου 2023 στις 9:27 π.μ.

      Δεν μας λες ρε μπαγασακο και τα νούμερα του Τζόκερ που νομίζεις ότι ξέρεις και ποιος τα γράφει?? Υ.Γ μάθε ορθογραφία.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΆΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Το Λυκοστομο ξεκινά με διπλό και γίνεται το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365