Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ευχαριστεί τον Γιάννη Αλεξιάδη ο ΠΑΟΚ Δαμιανού

Διαβάστε παρακάτω το ευχαριστήριο

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού ευχαριστεί τον προπονητή Γιάννη Αλεξιάδη για την άψογη συνεργασία με την ομάδα μας, μια συνεργασία έξι ετών, που τα είχε όλα, χαρές, λύπες και συγκινήσεις.

Ο Γιάννης Αλεξιάδης ανέλαβε προπονητής στην ομάδα μας πριν μια εξαετία και διακρίθηκε για το ήθος του και την εργατικότητά του και κατάφερε να πετύχει μεγάλες επιτυχίες.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε κοινή συνεναίσει, όμως για μας θα παραμείνει για πάντα ένας καλός φίλος και ένας άνθρωπος που έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Συλλόγου μας, κάτι που αναγνωρίζεται στον ΠΑΟΚ Δαμιανού από όλους.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή πάντα με υγεία και επιτυχίες.

Το ΔΣ ΠΑΟΚ Δαμιανού

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο ΔΣ του χωριού. χτίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.μπραβο στο προπονητή για τα τόσα χρόνια και για τα διπλώματα που έχει στο ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχώρισες με το ήθος σου και την συνέπεια σου. Καλή συνέχεια σε ότι κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για όλα κόουτς. Ήσουν πάντα δίπλα μας καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε μεγάλε ΚΟΟΥΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το ήθος και τη διαδρομή σου ειλικρινή συγχαρητήρια. Κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια σου Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365